*Dinden çıkan öldürülmez. Kur'an'ın birçok yerinde yazar: "DİNDE ZORLAMA YOKTUR!"
*Müzik dinlemek haram değildir.
*Bütün gün namaz kılmakla müslüman olunmaz.
*İslam hoşgörü dinidir. Savaş çıkmadıkça cihat etmek farz değildir.
*Önüne gelene müşrik veya kafir demek şirktir. Haşa sen Allah mısın da bunu bilebilirsin?
*İslam'da başörtüsü denilen kavram vardır. Başörtüsü yoktur denmez. Farz inkar edilmiş olur.
*Allah ete kemiğe bürünüp Mahmut diye görünmedi.
*Hz.Adem'in sol kaburga kemiğinden Hz. Havva'nın yaratıldığı hiçbir kaynakta yazmaz. Sen 300000-400000 yıl önce yaşamış insanların nasıl yaratıldığını nerden bileceksin? Kur'an'da da mütevatir hadislerde de yazmaz.
*Ressamlar cehennemde işkence görmez bu hadis mütevatir değildir. Zayıftır mürseldir.
*İmamı Azam sadece bir insandı peygamber değildi. Ona uymaka zorunda değilsiniz.
*Edip Yüksel hadise inanmıyor diye kafir olacak diye bir şey yoktur. Ama gerçekten de Tevbe Süresi'ni inkar ediyorsa evet kafir olmuştur.
*Çok büyük risk aldım biliyorum ama bunları öğretmek bizim boynumuzun borcudur. Allah yolunda cihatların biri de budur. Dinimize ne yazık ki hurafe,bidat, batıl inançlar karışmış onları temizlemek bizim görevimizdir. Yalan yanlış bilgileri inşallah yok edeceğiz. Ayrıca bu paylaşımı yaptım diye hesabım kapatılabilir. Ama ben doğruyu söylemek istiyorum. Kimse beni yolumdan alıkoyamaz.
*Ayrıca Allahü Teala'nın en güvenilir kaynağı Kur'an-ı Kerim'dir sokun kafanıza şunu!