You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yobazların Kabul Edemediği Gerçekler!!!

Kıdemli Üye
* İslam'da kadınları dövme olayı yanlış anlaşılmıştır. Onları çıkarın diye çevrilir o ayet.
*Dinden çıkan öldürülmez. Kur'an'ın birçok yerinde yazar: "DİNDE ZORLAMA YOKTUR!"
*Müzik dinlemek haram değildir.
*Bütün gün namaz kılmakla müslüman olunmaz.
*İslam hoşgörü dinidir. Savaş çıkmadıkça cihat etmek farz değildir.
*Önüne gelene müşrik veya kafir demek şirktir. Haşa sen Allah mısın da bunu bilebilirsin?
*İslam'da başörtüsü denilen kavram vardır. Başörtüsü yoktur denmez. Farz inkar edilmiş olur.
*Allah ete kemiğe bürünüp Mahmut diye görünmedi.
*Hz.Adem'in sol kaburga kemiğinden Hz. Havva'nın yaratıldığı hiçbir kaynakta yazmaz. Sen 300000-400000 yıl önce yaşamış insanların nasıl yaratıldığını nerden bileceksin? Kur'an'da da mütevatir hadislerde de yazmaz.
*Ressamlar cehennemde işkence görmez bu hadis mütevatir değildir. Zayıftır mürseldir.
*İmamı Azam sadece bir insandı peygamber değildi. Ona uymaka zorunda değilsiniz.
*Edip Yüksel hadise inanmıyor diye kafir olacak diye bir şey yoktur. Ama gerçekten de Tevbe Süresi'ni inkar ediyorsa evet kafir olmuştur.
*Çok büyük risk aldım biliyorum ama bunları öğretmek bizim boynumuzun borcudur. Allah yolunda cihatların biri de budur. Dinimize ne yazık ki hurafe,bidat, batıl inançlar karışmış onları temizlemek bizim görevimizdir. Yalan yanlış bilgileri inşallah yok edeceğiz. Ayrıca bu paylaşımı yaptım diye hesabım kapatılabilir. Ama ben doğruyu söylemek istiyorum. Kimse beni yolumdan alıkoyamaz.
*Ayrıca Allahü Teala'nın en güvenilir kaynağı Kur'an-ı Kerim'dir sokun kafanıza şunu!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 11-11-2014, Saat:09:58 AM, Düzenleyen: Reyyan.
Profesör
RE: Yobazların Kabul Edemediği Gerçekler!!!
Oklavamizda var kullanmak istersengülücük
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
yazı çok büyük değil mi?
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
mürtedin katli hem mürtede hemde ahaliye rahmettir aslında ..zira mürted irtadın doğası gereği zehirlenmiştir..dolayısı ile zehrini her fırsatta kusar bundan geri duramaz eline geçen her imkan ile kusar..hem kendisinin helakini artırır hemde ahalinin fesadına sebeb olur..

mürtedlerin genel tavrına bakın istisna dahi göremezsiniz ..

mürted öldürülür ..rahmettir bi nevi ..zira artık dine dair yıkım yapma fırsatı elden gider ..işleme ihtimali kesin olan cürümler ..işlenemez olur...

mürtedin katlini çok katı gören zihnin temel kusuru ..dünya hayatını hayalinde ebedileştirmesidir..fikren dünyanın fani olduğunu bilen gafil zihin fiiliyatta bunun aksine yol tutar ..ve öldürülme işini gereksiz şiddet ve zülm olarak algılar ..zira ölüm ile birlikte yaşanacak dünya hayatıda biter ..oysa ebedi hayat ahiret yurdudur..hakiki manada bu bilinç insanda yerleşmiş olsa hem mürtedin katline karşı çıkmaz hemde bi bakıma sevinir hem mürted hemde ahali namına ..

işte bu bilince sahip bir hanımefendi peygambere gelerek ben zina ettim beni temizle demiştir ..defalarca reddedildiği halde ..bu iş çetindir ama mükafatı kıymeti hesaba gelmez..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
harfler neden bu kadar büyük anlayamadım...anlama kapasitemiz mi yok diye düşünüldü..yoksa gözünüze gözünüze mi dendi gülücük
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Telefonda küçük çıkıyor
Çok büyükse duzeltelim
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.