You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yönetici
Yıkıldım.
[Resim: erdogan-coca-cola-fabrikasi-acilisina-ka...5156-5.jpg]

Dün Anadolu Grup bünyesinde bir fabrika açılışı yapıldı.

Açılan fabrika Coca Cola üretim ve dolum fabrikası.

Bari Allah'ın adını anmasaydın bee. Kizgin

Anadolu Grup bünyesinde Coca Cola, Efes Pilsen Bira ve Migros ta var.

Gerçekten yıkıldım. Bunu bize neden yapıyorsun?
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
~Laedri~
RE: Yıkıldım.
Bununla ilgili Neslihan Nur Türk'ün çok güzel bir sözü var.

"Coca Cola'nın Filistin'de dört fabrikası olduğunu ilk duyduğumda ne hissettiysem, Türkiye'de onuncu fabrikasının açıldığı haberini okuduğumda da aynısını hissettim. Boğazına hâkim olamayan toplumlar, boğaz harbinde yenik ve boğazları sürekli sıkılan birkaç avuç ezik olmaktan kurtulamazlar. Şimdi biri der ki içmeseydiniz de açmasaydık. Öbürü de der ki açmasaydınız da içmeseydik. Bu zavallı hâlden büyük bir keder ve utanç duyarak ifâde etmeliyim: Birbirini suçlayıp duran âcizler cephesi için, gerçek zafer imkânsızdır. Çok yazık! "
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
talep çok fazla ki açıyorlar.Allah hidayet versin!
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Süper Moderatör
Yorumsuz olarak Cola konusuna bir de bu pencereden bakalım derim:

Kimseyle polemiğe girmek ve birilerini ikna etmek amacıyla yazmıyorum. Bilirim ki herkesi memnun etmek sade ahmakların hayalidir.

Sadece bir durum tespitidir yazdıklarım:

1- Coca Cola firmasının açılışını yapmak, AB'ye "Türkiye'ye yatırım yapmayın" diye çağrı yapan ülkelere atılmış en ağır tokattır. "Siz ne yaparsanız yapın, burası dünyanın 3. büyük markası olan Coca Cola'nın dahi yatırım yaptığı bir ülkedir" demektir o açılış.

2 - Coca Cola'nın sahiplerinin İsrailli olduğu ve kurum gelirlerinin bir kısmının İsrail'e yardım için gittiği yönündeki bilgi, çeyrek akıllı birilerinin ortaya attığı ve herkesin de inandığı bir balondan ibarettir.

3- Hani bilmiyorsan bari araştır ve öğren kardeşim. Coca Cola halka açık bir şirket. Yüzde 80 hissesi yüz binlerce küçük yatırımcıya ait.. Geriye kalan yüzde 20'nin sahibi ise 5 büyük şirket. Peki en büyük hissenin sahibi kim dersiniz? Söyleyeyim. En zor zamanlarda maddi ve manevi olarak Türkiye'nin yanında yer alan Katar Emiri Şeyh Tamim Bin Hamad Al Tani. Yani Erdoğan'ın en yakın dostu ve arkadaşı... Ondan sonraki büyük hissedar ise Olayan Ailesi'ne ait Suudi Şirket'i... Diğer büyük ortaklar da Arap ve Müslüman...

4- Coca Cola'nın Filistin'de 5 büyük üretim fabrikası vardır. Bu üretim fabrikalarında sadece Filistinliler çalışıyor. O fabrikalar da olmasa Filistin ekonomik olarak tamamen çökecek.

5 - Filistin'i Coca Cola'yı boykot ederek savunduğuna inananlar, "Hadi Filistin'e gidelim" dediğinde "Abi nerede o para" diyenlerdir. Filistin'e gelemeyeceğini belirttikten 3 ay sonra en harika tatil beldelerinden foto paylaşanlardır.

6 - "Ah olmadı Reis, İsrail'e bu kıyağı yapmayacaktın" diye eleştiren arkadaşlar da kusura bakmasınlar ama gerçekten çok komik oluyorlar. 40 yıldır siyaset yapan, 40 yerden üzerine gelen belaları savuştura savuştura bugünlere gelen Erdoğan'dan bahsediyorsunuz. Sizin siyaset diye bildiğiniz, siyasetin kırıntılarıdır. Devletin bildiğini, devletin stratejisini bilseniz akıl sağlığınızı kaybedersiniz. Onun için kırıntılar üzerinden yorum kasmaya hiç gerek yok.

7 - Bu yorumları İsrail teknolojisini de barındıran telefon ve bilgisayarınızda okuyorsunuz. O teknolojik aletleri kullanmadan yazın desem, biriniz buraya yorum yazamaz yani onu da bilin.

Efendim bari Erdoğan açılışa gitmeseymiş de başkasını gönderseymiş.

Erdoğan o açılışa gitmese, açılış haberi dünya medyasına konu dlur muydu?

Olmazdı...

Bu konuyu ilk önce gündeme getiren, Furkan Vakfı'nın başındaki bir meczup. Yaptığınız eleştirilerle, o meczubun ahmakça iddiasına destek vermiş oldunuz.

Süleyman Özışık (İnternet Haber)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
~Laedri~
Kadın filistinliler açtı demiyor. Orada fabrikalardan dolayı ne hissetiysem buradada onu hissettim diyor.
Boğaz meselesine gelince söyledikleri bizim millet için sonuna kadar haklı.
Millet nefis derdinden hiçbirşeyi düşünemez olmuş.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
yahudiler öyle uzun vadeli planlı, proğramlı hareket ediyorlar ki, insanları her şekilde zehirliyorlar!
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 14-08-2017, Saat:02:27 PM, Düzenleyen: Nazlıcan.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.