Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Yıkıldım.
Yıkıldım.
"Kemal Kılıçdaroğlu coca cola fabrikası açtı."
O zaman hep beraber doğru anlardık.
Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Maşallah! Ancak sizin böyle bir derdiniz olabilir ve Ancak siz böyle bir derdin savunucusu olabilirsiniz, bizlerse işte anca böyle onun bunun savunuculuğunu yaparız. Ama size maşallah.
Alıntı: "Ah olmadı Reis, İsrail'e bu kıyağı yapmayacaktın" diye eleştiren arkadaşlar da kusura bakmasınlar ama gerçekten çok komik oluyorlar. 40 yıldır siyaset yapan, 40 yerden üzerine gelen belaları savuştura savuştura bugünlere gelen Erdoğan'dan bahsediyorsunuz. Sizin siyaset diye bildiğiniz, siyasetin kırıntılarıdır. Devletin bildiğini, devletin stratejisini bilseniz akıl sağlığınızı kaybedersiniz. Onun için kırıntılar üzerinden yorum kasmaya hiç gerek yok.
7 - Bu yorumları İsrail teknolojisini de barındıran telefon ve bilgisayarınızda okuyorsunuz. O teknolojik aletleri kullanmadan yazın desem, biriniz buraya yorum yazamaz yani onu da bilin.
"Hakkı doğruyu kim söylerse söylesin kabul ediniz"
alpi hocam, süleyman özışık'ın bu yazısına bende katılıyorum.
Alıntı:Bari Allah'ın adını anmasaydın bee.
hiç mi bir insanın gaflet anı bulunmaz hocam, neden bu kadar önyargıda bulundunuz ki.. zaten muhalefet her şekilde üstüne gidip düşürmekten bahsederken sizde onların ekmeğine yağ sürüyorsunuz. bu yazdıklarınızla bazı insanların uzaklaşmasına neden olabilir!
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Ortak konularda siz neyin dersindeyseniz emin olun bizde onun derdindeyiz.
Sadece önünüze çıkan her insana ezbere konuşmayın sizde olan hassasiyet diğer kardeşlerde de var..
Konuyu daha fazla dağıtmayım siz bildiğinize devam edin.
Yalnız devam ederken arasıra bir sağa bir sola bakın o zaman etrafınızda bu davayı savunan başka insanlarında olduğunu görebilesiniz.
)Reisin yanlış yaptığı bir şeyi dile getirmek ona ihanet etmek demek değildir.
Bilakis yanlış yaptığı şeyi dile getirmemek üstüne üstlük bir de alkışlamak ihanettir.
Ne güzel demişsin gaflet anı olmaz mı diye.
Bu gaflet hali dile getirilmezse hatta alkışlanırsa bu ihanet değil de nedir.
Yanlışın farkına nasıl varacak.
Mavi Marmara davasının durumunu biliyorsunuz o zamanlar "reel politik" gereğidir dediler örttüler üstünü.
İsrail ile ticari ilişkiler geliştirildi. Türkiye'de ekonomik büyüme oluyor deyip şak şakladılar.
Diğerlerini yazmak istemiyorum lütfen yazdırma bana.
Bunları yapanlar A K P lilerdir. Onlar hiç bir zaman AkPartili olmadılar. Olamazlar. Yürekleri yetmez.
(Buradan sonrası sana değil @Nazlıcan ortaya söylüyorum.)
Cezaevlerinde Müslümanlar olduğunu birçok insan benden öğrendi.
Bunları anlatınca insanlar Reis bilmiyordur diyorlar.
Peki duyması için ne yaptınız. Hiç.
O halde Reisin suçu yok suç sende kardeşim anlatacaksın, duyuracaksın.
Bu ülkede Müslümanlara zulm edilecek sen sesini çıkarmayacaksın. Kusura bakma ama kardeşim sen zalimin tekisin. Bunu ben söylemiyorum Peygamberimiz hadisi şerifte söylüyor.
Eğer A K P teşkilatlarında olup bitenler anlatılmasaydı bugün Teşkilatlara AkParti-Reis el atar mıydı? Nereden bilebilirdi?
Neyse çokta sevmiyorum politika konuşmayı.
Yeter bu kadar.
Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi