Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Yerel Seçim 2019 Üzerine
Yerel Seçim 2019 Üzerine
Yazıklar olsun oy kullanmayanlara, müslüman görünümlü münafıklara, hdp ile aynı safta yer alana destek verenlere, yazıklar olsun CHP zihniyetini sırf AKP kaybetsin diye destekleyenlere, akrabası muhtar olsun diye kendi çıkarları için otobüs otobüs köyüne gidip oy kullananlara.
Kürtler Türkiye dedi, İstanbul’un yarısı hdp dedi yazık!
Çok merak ediyorum oy kullanmak şirktir diyenleri Kuran’ı ayaklarıyla çiğneyen hacca gitmek yerine Anıtkabir’e gidin diyen zihniyet geldi bu caiz mi?

Çok merak ediyorum saadetliler çarşafı yırtan zihniyeti desteklemekle gerçekten mutlu musunuz ?
Sizler demokrasi ve laiklik çatısı altında bir takım ideolojik partileri desteklerken munafık olmuyorsunuz da; İslami hassasiyetlerini kaybetmiş partilere oy vermediği için müslümanlar mı munafık oluyor?
Keşke İstanbul'u düşündüğünüz kadar, zinanın, İçkinin, kumarın, ahlaksızlığın nasıl çoğaldığını düşünseniz, Allah ve Resulü ile harp etmek olan faizin devlet eliyle nasıl pohpohlandığını ya da Allah'a isyan ihtiva eden sözlerin ulu orta nasıl da söylenebildiğini düşünseniz, Muhammed sallallahu aleyhi ve sellem’in getirdiği prensiplerin nasıl göz ardı edildiğini düşünebilseniz, bu sizin için daha hayırlı olurdu.
Yalan değil bende erdoğanı seviyorum duruşunu elbette hatalarını değil kendi hatalarımda dahil hata sevilecek şey değil hatasızda kul yok ama bir partinin taassubunu yapmak caizmi demokrasi laiklik parlamenter sistem bu düzen nekadar islamiki siz oy vermeyeni münafık yaptınız çok alimler şeriat ile yöneten yöneticiye dahi yakın olmak istememişler zulme ortak olurum korkusu ile(zulüm adaletin zıddıdır)
Oy vermek yada vermemek insanı kafir yapmaz müslümanın indinde islamdan gayrı bir yönetim yoktur kim oy vermese dahi islamdan gayrısını güzel görüyor ise oy vermeden kafirdir yani bu itikat meselesi oyu verende müslümanın hayatı kolaylaşsın islamı yaşamak kolaylaşsın diye veriyor olmalı en kötü ihtimal ile açıkcası.
Oy veren kafirdir diyende aşırı
Oy vermeyen münafık diyende aşırı seçim insanların güncel mevzularda fetva verebilecek kadar eğitimli biri olduğunu sanmıyorum aramızda.
İslami bir forumda bu şekilde kardeşliği yaralıyacak tarza açıklama getirmeden çıkış yapmak çok yanlış.
Not ben oy kullandım kullanmadığımda münafık değildim klullandığımdada müşrik olmadım,bu ikiside aşırı uc .
Yolun doğrusu kendine apaçık belli olduktan sonra Resûlullah’a karşı çıkan ve müminlerin yolundan başkasını izleyen kimseyi saptığı yönde bırakırız ve onu cehenneme atarız. Orası varılacak ne kötü bir yerdir!
Yolun doğrusu kendine apaçık belli olduktan sonra Resûlullah’a karşı çıkan ve müminlerin yolundan başkasını izleyen kimseyi saptığı yönde bırakırız ve onu cehenneme atarız. Orası varılacak ne kötü bir yerdir!
Münafığın ne demek olduğunu biliyorum. Oy kullanmayan neden münafık olsun oy kullanmanın farz vacip sünnet olmadığını gayet tabi biliyorum keşke üzerinize alınmasaydınız.
Ama şu var sen bazı hassasiyetlerden sebep oy kullanmadığın zaman seni yöneten islam hassasiyeti daha çok olan biri olmuyor.
Emin ol İstanbul’u düşündüğümüzden daha çok düşünüyoruz zinanın ahlaksızlığın nasıl çoğaldığını o yüzden oy kullanmayarak düzeltmeye çalışmıyoruz da olan sistemde en iyisini desteklemeye çalışıyoruz.
Bizim için en hayırlısı şu anda chp zihniyetinin olmaması.
İnş Peygamberimiz (sav)’in yaşadığı gibi yaşayacağımız günlerimiz de olur lakin bunu siyaseti yok sayarak yapamayız.
Ah gençlik şehvetlerin esiri haline getirilmiş varlığı hiç sayılmış nesiller sizler islamdan bir haber velileriniz islamdan bi haber örfü din islamıaşırılık gören algısı bozulmuş dejenere olmuş gençlik size el atan olmuyacakmı ;dünyevi arzuların ötesinde ahirette gözü olan kalmadımı Allah için birileri el uzatsın Allah için sevmeyi ,gülümsemeyi,moral vermeyi,selam vermeyi bile unuttuk.
Hep es geçiyoruz bizi bu hale kafirler getirdi diyip hatalarımızı eksiklerimizide başkalarına yüklüyoruz biz hiç mi haketmedik hiçmi layık olmadık ne zaman rahatladık bir rehavet çöktü Allah için terlemeyi unutup hamaset adına rekabet adına yarışır olduk.
Gençleri yetiştirin ,gençlik elden giderse geriye bir şey kalmaz camide en ön safta oturan dede şeriate düşman ise gençlikten başka kazancımız olamaz.
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi