You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yerel Seçim 2019 Üzerine

Yerel Seçim 2019 Üzerine

Yönetici
RE: Yaz ne geliyorsa içinden - 6
İstanbul demek ülke demek dünyanın kalbi demek.
Yazıklar olsun oy kullanmayanlara, müslüman görünümlü münafıklara, hdp ile aynı safta yer alana destek verenlere, yazıklar olsun CHP zihniyetini sırf AKP kaybetsin diye destekleyenlere, akrabası muhtar olsun diye kendi çıkarları için otobüs otobüs köyüne gidip oy kullananlara.
Kürtler Türkiye dedi, İstanbul’un yarısı hdp dedi yazık!
Çok merak ediyorum oy kullanmak şirktir diyenleri Kuran’ı ayaklarıyla çiğneyen hacca gitmek yerine Anıtkabir’e gidin diyen zihniyet geldi bu caiz mi? gülücük
Çok merak ediyorum saadetliler çarşafı yırtan zihniyeti desteklemekle gerçekten mutlu musunuz ? gülücük
Sabret,    Şükret,    Seyret...
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
Haddinizi biliniz, hiç kimse oy kullanmayan müslümanlara terörist muamelesi yapamaz, zaten bu zihniyetiniz sizi bitirdi ve bitirmeye devam ediyor, bırakın ötekileştirmeyi, itham etmeyi, insanları inancında özgür bırakın.
Sizler demokrasi ve laiklik çatısı altında bir takım ideolojik partileri desteklerken munafık olmuyorsunuz da; İslami hassasiyetlerini kaybetmiş partilere oy vermediği için müslümanlar mı munafık oluyor?
Keşke İstanbul'u düşündüğünüz kadar, zinanın, İçkinin, kumarın, ahlaksızlığın nasıl çoğaldığını düşünseniz, Allah ve Resulü ile harp etmek olan faizin devlet eliyle nasıl pohpohlandığını ya da Allah'a isyan ihtiva eden sözlerin ulu orta nasıl da söylenebildiğini düşünseniz, Muhammed sallallahu aleyhi ve sellem’in getirdiği prensiplerin nasıl göz ardı edildiğini düşünebilseniz, bu sizin için daha hayırlı olurdu.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Aşırılık nerde kendini gösteriyor ise orda malesef insanlar haktan ayrılıyor Oy kullanmak farz değil vacip değil sünnet değil ;mevcut düzen içerisinde oy kullanıp islami vazifemi yaptım mantığıyle hareket etmek hele islami hassasiyetleri sebebiyle oy vermeyenleri deleletle suçlamak gerçekten haddi aşmaktır.
Yalan değil bende erdoğanı seviyorum duruşunu elbette hatalarını değil kendi hatalarımda dahil hata sevilecek şey değil hatasızda kul yok ama bir partinin taassubunu yapmak caizmi demokrasi laiklik parlamenter sistem bu düzen nekadar islamiki siz oy vermeyeni münafık yaptınız çok alimler şeriat ile yöneten yöneticiye dahi yakın olmak istememişler zulme ortak olurum korkusu ile(zulüm adaletin zıddıdır)
Oy vermek yada vermemek insanı kafir yapmaz müslümanın indinde islamdan gayrı bir yönetim yoktur kim oy vermese dahi islamdan gayrısını güzel görüyor ise oy vermeden kafirdir yani bu itikat meselesi oyu verende müslümanın hayatı kolaylaşsın islamı yaşamak kolaylaşsın diye veriyor olmalı en kötü ihtimal ile açıkcası.
Oy veren kafirdir diyende aşırı
Oy vermeyen münafık diyende aşırı seçim insanların güncel mevzularda fetva verebilecek kadar eğitimli biri olduğunu sanmıyorum aramızda.
İslami bir forumda bu şekilde kardeşliği yaralıyacak tarza açıklama getirmeden çıkış yapmak çok yanlış.
Not ben oy kullandım kullanmadığımda münafık değildim klullandığımdada müşrik olmadım,bu ikiside aşırı uc .
﴾nisa 115﴿
Yolun doğrusu kendine apaçık belli olduktan sonra Resûlullah’a karşı çıkan ve müminlerin yolundan başkasını izleyen kimseyi saptığı yönde bırakırız ve onu cehenneme atarız. Orası varılacak ne kötü bir yerdir!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Kamalist,marksist kafirler birlik oldu müslümanların kuyusunu kazmaya çalıştı bu noktada herkes vicdan muhasebesi yapıp düşünsün benim gönlüm kimden yana belki tercihler yanlış olur ama ben eminim müslümanın niyeti doğru tespitindeki hatada işin aslı ile görünenini ayırt etmenin zorluğundan.
﴾nisa 115﴿
Yolun doğrusu kendine apaçık belli olduktan sonra Resûlullah’a karşı çıkan ve müminlerin yolundan başkasını izleyen kimseyi saptığı yönde bırakırız ve onu cehenneme atarız. Orası varılacak ne kötü bir yerdir!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
RE: Yerel Seçim 2019 Üzerine
Eğer bana diyorsanız oy kullanmayanlara münafık demedim “oy kullanmayanlara yazıklar olsun” “müslüman görünümlü münafıklara yazıklar olsun” dedim.
Münafığın ne demek olduğunu biliyorum. Oy kullanmayan neden münafık olsun oy kullanmanın farz vacip sünnet olmadığını gayet tabi biliyorum keşke üzerinize alınmasaydınız. gülücük
Ama şu var sen bazı hassasiyetlerden sebep oy kullanmadığın zaman seni yöneten islam hassasiyeti daha çok olan biri olmuyor.
Emin ol İstanbul’u düşündüğümüzden daha çok düşünüyoruz zinanın ahlaksızlığın nasıl çoğaldığını o yüzden oy kullanmayarak düzeltmeye çalışmıyoruz da olan sistemde en iyisini desteklemeye çalışıyoruz.
Bizim için en hayırlısı şu anda chp zihniyetinin olmaması.
İnş Peygamberimiz (sav)’in yaşadığı gibi yaşayacağımız günlerimiz de olur lakin bunu siyaseti yok sayarak yapamayız.
Sabret,    Şükret,    Seyret...
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Oy verenlere münafık derken asıl sen haddini bileceksin kalemşörmüsün nesin..üslupsuz.. Sen kimsin be?! Elimiz kolumuz bağlı, hiçbir şey yapmadan öyle mal gibi oturmamızı bekleyecekler bizden...Eylemsiz olcaz,sesimizi çıkartmayacaz, tepkimizi göstermeyecez, biz bunları yaparken dinime imanıma küfredenlerin başa geçmesini koyun gibi seyredeceğiz..Güya böyle davranarak Allah'ı memnun etmiş olacağım öyle mi?!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Asıl konu islami uyanışa el vermek ;insanlar islamı bilmiyor gençler ateizme kayıyor lütfen islama davet parti cemaate davetten öncelikli olsun hepimiz için çünkü ben kendi toyluğumu hatırlıyorumda ne siyaset nede cemaatler umrumdaydı kalbimde iman filizi yeşertecek bir söze aç gezerdim avare...
Ah gençlik şehvetlerin esiri haline getirilmiş varlığı hiç sayılmış nesiller sizler islamdan bir haber velileriniz islamdan bi haber örfü din islamıaşırılık gören algısı bozulmuş dejenere olmuş gençlik size el atan olmuyacakmı ;dünyevi arzuların ötesinde ahirette gözü olan kalmadımı Allah için birileri el uzatsın Allah için sevmeyi ,gülümsemeyi,moral vermeyi,selam vermeyi bile unuttuk.
Hep es geçiyoruz bizi bu hale kafirler getirdi diyip hatalarımızı eksiklerimizide başkalarına yüklüyoruz biz hiç mi haketmedik hiçmi layık olmadık ne zaman rahatladık bir rehavet çöktü Allah için terlemeyi unutup hamaset adına rekabet adına yarışır olduk.
Gençleri yetiştirin ,gençlik elden giderse geriye bir şey kalmaz camide en ön safta oturan dede şeriate düşman ise gençlikten başka kazancımız olamaz.
﴾nisa 115﴿
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.