You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yerel Seçim 2019 Üzerine

Yerel Seçim 2019 Üzerine

Forumcu
RE: Yerel Seçim 2019 Üzerine
Arkadaşlar ne oldu şimdi ben anlamadım oylkar yeniden sayılıyor akpnin oyları bir miktar yükselmiş bunun ötesinde bir gelişme varmı sizce bir şey değişecekmi?Ne olursa olsun bizden olmıyan bizi hazmedemiyen zamanında bize en büyük zulmü yapmış olan ve yapmak için fırsat kolluyan ehli imanın düşmanı bir parti benim şehrimde egemen olsun istemiyorum ama eğer bu oluyorsa Allahtan belamızı istedik yada bunu hakkettşik demektir.
﴾nisa 115﴿
Yolun doğrusu kendine apaçık belli olduktan sonra Resûlullah’a karşı çıkan ve müminlerin yolundan başkasını izleyen kimseyi saptığı yönde bırakırız ve onu cehenneme atarız. Orası varılacak ne kötü bir yerdir!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Chp-Hdp-İyi parti ittifakı adayı İmamoğlu sonucu bekleyemiyor kesin kazandım algısı yaratmaya çalışıyor milletin üzerinde.
Sabret,    Şükret,    Seyret...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
bu seçimde chp yönetiminden kurtarılmalı şehir. murat kurum hükümetin desteğiyle çok başarılı işlere imzalar atacaktır
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.