You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Gelin Dayanamadı..

Yeni Gelin Dayanamadı..

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Yeni Gelin Dayanamadı..
[Resim: 57215.jpg]

Yeni gelin dayağa dayanamadı...

Evleneli bir ay olmuştu. Kocasından yediği dayaklar canından bezdirdi. Yazılılı bir not bıraktı. Bakım kimleri suçladı?
Gaziantep'te bir ay önce evlenen 20 yaşındaki Dilek Bozkına, kendini tavana asarak yaşamına son verdi. Bodrum katında yaşayan genç kadın banyonun tavanında asılı olarak bulundu.

Genç kadının bıraktığı 'Kocam beni sürekli dövüyor. Kayınvalidem ve kayınbabam da bana sürekli eziyet ediyor. Ölümümden onlar sorumlu' yazılı not bulundu.

Yakınları intihar olayının gerçekleştiği evin önünde sinir krizleri geçirdi
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Cvp: Yeni Gelin Dayanamadı..
Yazık yaa Rabbim eziyet edenlerin cezalarını tez zamanda werir inş.
Ama intihar etmese iimiş Allahın werdiği canı bi tek o alabilir nihayetinde canlarımız bize emanet edildi...Saol kuzuuurosegul
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
RE: Yeni Gelin Dayanamadı..
gercekten cok yazık bu dünyada cekiyodu belki öbür dünyada rahat edicekti amabu sekilde ölüm allah muhafaza allahın bize emanetettiği cana kıymak...
saol cnm allah razı olsun.rosegul

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
keşke sabretseydi.bu kadar kolay pes etmemek lazım.polise v.b. yerlere şikayet edebilirdi.ölünün arkasından konuşmak güz<el değildir ama keşke dayansaydı .bu tür erkekler bence idam edilmeli .gaziantepte olay olmuş.eğer bu kızı isteksiz evlendirildiyse kendi aileside suçludur.bu vicdan azabıyla nasıl yaşıyacaklar.özellikle güney doğuda bir mal alınırmış gibi kızların alınması hiç hoş değil.ne zaman gerçek bir müslüman bir ülke olacağız.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
gazi antep i duyunca sanırım bu evlilik biraz örf adet dayatması ile yapılmış bieşy olabilir. yazık ne günelre kaldık. o kacanında kaynananında kayın pederinde taaaaaaaaaaaa..............................................sopasinir
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
ezelisila Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gazi antep i duyunca sanırım bu evlilik biraz örf adet dayatması ile yapılmış bieşy olabilir. yazık ne günelre kaldık. o kacanında kaynananında kayın pederinde taaaaaaaaaaaa..............................................sopasinir

3 kişi savunmasız bir kadına eziyet ettiler bravo herkes beceremez kendileriyle gurur duysunlar...

merak ediyorum bu vicdan azabıyla nasıl yaşaycaklar
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
sadece 3 kişi değil gelinin aileside suçlu gibi istemediği bir insanlara evlendirmişler diye düşünüyorum.seven bir kişi ne olursa olsun annesinin babasının lafını dinlemez.bizimde abimiz var bence evlilikte ayrı olunması en güzeli.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 22-07-2008, Saat:01:25 PM, Düzenleyen: Azrail23.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.