You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Forum Başlıkları

Yeni Forum Başlıkları

Profesör
RE: Yeni Forum Başlıkları
sitemizdeki dini konuları daha ön planda tutmak istiyorum. fayda sağlıcak başka başlıklarda açabiliriz. tabi herşey içinde başlık isteği olmasın. sitemizde bulunmayan fakat katkı sağlıcak geniş içeriğe sahip olabilcek bölümler olabilir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
bence birçok şey zaten mevcut ama olmazsa olmazlar vardı mesla mtolojiyi oraya mı koyacaz buraya mı, onun için gerekliydi. bunun dışında islami konuları ön planda tutmak bizim elimizde o kategorilerde konuları açmak ve herşeyin neticesini oraya döndürmek bize kalıyor. bu arada çok fazla, haddinden fazla abuk subuk konu var. yok bugün ne yediniz yok bugun kimi gördünüz yok rüyanızda ne gördünüz ahanda tam olarak şu anda ne yapıyorsun bilmem ne. çer çöp kaynıyor ortalık. silek mi :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
evet herşey var gibi ama yinede gözümüzden kaçmış olanlar olabilir. valla ben dini bölümleri ön planda tutmak için herşeyi yaptım. forumun ilk bölümlerinde hep dini konular var. diğer genel bölümleride ana sayfadan kaldırıp en altta tek bir forum içerisinde birleştirdim. ama kim neyi kullanır tabi orasını her zaman kullanıcılar bilir orasına karışamayız. 2. konuya gelirsek eski indexlenmiş sayfası çok olan konuları silince googleda kötü etkileniyor site. o sayfayı google bot bulamayınca arka sıralara atıyor hemen. o yüzden konuları silmeyin.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
hayırlı olsun..yeni bölümler iyi olmuş
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
♥ Sagop´AşK`oLera ♥
hayirli olsun
ALLAHIM RUHUMU DARATMA KALBIMI KARARTMA BENI SENDEN BASKASINA YALVARTMA AMIN

[Resim: sigpic2959_12.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.