You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yaz ne geliyorsa içinden - 6

Yaz ne geliyorsa içinden - 6

.
Cvp: Yaz ne geliyorsa içinden - 6
Kodoo isimli üyenin Webmaster bölümüne açtığı konuyu offline iken görüyorum, giriş yapıyorum göremiyorum.Cevap yazacaktım
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 29-01-2021, Saat:07:28 PM, Düzenleyen: Mihman.
.
Şimdi baktım hala öyle. Facebook ile ilgili başlığı offline iken görüyorum, içeriğine bakabiliyorum, giriş yapıyorum başlık yok. İlgili üyenin profilinde son konularına baktığımda bile başlık yok. Çıkıyorum var.Foruma giriş yapıyorum yok gülücük)
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
@sessizlik sorun bende zaten gülücük ben senin o başlığa yapmış olduğun yorumu siteye giriş yapmadığımda  görebiliyorum. Şu an online'ım ve yine görmüyorum başlığı bu yüzden yorumuna buradan cevap verebiliyorum. gülücük) trajikomik..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Bu yaz da bana takmıştı forum : )))) girerken “kod hatası” diyordu, sonra Sükut ilgilenmişti. Bu da düzeltilebilir bişeydir diye düşünüyorum. gülücük
Sabret,    Şükret,    Seyret...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
İnsan kafaya takıyor di mi bende taktım şimdi gülücük sana o konuya cevap yazdırıcaz inş dur bakalım nasıl olacak ama gülücük
Sabret,    Şükret,    Seyret...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 29-01-2021, Saat:10:37 PM, Düzenleyen: afitap.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.