You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yaz ne geliyorsa içinden - 6

Yaz ne geliyorsa içinden - 6

~Laedri~
Cvp: Yaz ne geliyorsa içinden - 6
Müge anlıdaki olaylara denk geldikçe memlekette okadar da olmaz dediğim ne varsa daha beterlerinin olduğunu görüyorum.
Bu toplum iflah olmaz bir noktaya gelmiş.
Adalet yargılama ödül ceza ve daha birçok normlarda Bu düzenin çok radikal değişikliklere uğraması elzem duruma gelmiştir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
edindiği hatalı emri bil maruf nehyi anil münker anlayışına göre kendisinden başka herkesin fikir hürriyetini iptal etme düşüncesinde olan kişilerin, yaşadığı ülkenin fikir özgürlüğü hususundaki çelişkilerini dile getirmeleri doğru bir şey midir
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
acaba yaşanılan güzel bir şeyin sonu güzel olmasaydı ya da sonu olsaydı yine de güzel olmaya devam eder miydi. başını hatırlarsın için sevinç dolar sonu aklına gelince de hüzün.  sonu güzel olsaydı ya da sonu olmasaydı diye düşünüyorum. sonu güzel olsaydı yine aynı şey olurdu yani  sonu olurdu bu durumda başladığım yerde olurdum. çünkü sonu olsaydı başı da olurdu. eğer sonu olmasaydı güzel olmayan bir sonsuzluğun içinde olabilirdim. Hem güzel olsaydı hem de sonu olmasaydı bu aradığım şey olurdu.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
kendi kendime ,yalnız başıma öğrenim gördüğüme çok mutluyum. Farklı alanlarda da bilgi edinebildiğime ve sağlam temele de oturtabileceğime inanıyorum. Bu farklı alanlarda herhangi bir diplomam olmayacak ama yinede (inşallah) bu şekilde mutlu olmaya (kim bilir belki mutluluğum artarak) devam edeceğim...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 12-09-2020, Saat:09:23 PM, Düzenleyen: blue.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.