You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yaz ne geliyorsa içinden - 6

Yaz ne geliyorsa içinden - 6

.
RE: Yaz ne geliyorsa içinden - 6
Sürekli bir yanılıyor olma hissi korkutur oldu. Gerçekten öyle... Bu bizim uyanık olmayışımızdan mı?! Hala bilmediğimiz şeyler oluşundan mı? Yanılmak istemiyorum Allah'ım. Yanlış düşünmüş, yanlış inanmış olmak istemiyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 29-05-2020, Saat:01:35 PM, Düzenleyen: Mihman.
Yönetici
“Sabretmem lazım, tâ ki Allah meselem için bir kapı açana kadar.
Ve sabretmem lazım, tâ ki sabrım,
sabretmem gereken bir meseleye sabrettiğimi bilene kadar.”
İmam Şâfi
Sabret,    Şükret,    Seyret...
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
Muaz b. Cebel radıyallahu anh’den: Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu:

“Dikkat edin! Kur’ân ile yönetim birbirinden ayrılacaktır. Sizler Kur’ân nerede olursa o tarafta yer alın. Üzerinize bazı idareciler gelecek, onlara itaat ederseniz sizi saptırırlar. Karşı çıkarsanız sizi öldürürler.” Dediler ki:

“Ey Allah’ın rasulü! O zaman ulaşırsak ne yapalım?” Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu:

“İsa’nın (aleyhi's-selâm) ashabının yaptığını yapın. Onlar testere ile biçildiler, darağaçlarına çekildiler. Allah’a itaat üzere ölmek, isyan üzere yaşamaktan iyidir.”

Taberani (20/90) Taberani Mucemu’s-Sagir (749) Ebu Nuaym Hilye (5/165) Şeceri Emali (2830) İbn Hacer Metalibu’l-Aliye (4416)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 13-06-2020, Saat:06:12 PM, Düzenleyen: kalemşör.
هل أنا حقاً أنا ؟
Bir fikre kapılmak çok kolaydır. Ama o fikirden kurtulmak yıllarınızı alabilir. Bir sevdaya tutulmakta öyledir. ama kurtulmanız bir fikirden kurtulmak kadar kolay olmaz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
Hiç düşmanın yok mu? Bu nasıl mümkün oldu? Her halde ya gerçeği hiç söylemedin, ya da adaleti hiç sevmedin!

Santiago Cagal
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Cvp: Yaz ne geliyorsa içinden - 6
Alışmak sevmekten daha zor geliyor gülücük)) hayırlı olsun.. Ancak eski pratikliğini bulamıyorum. Başlıkları falan... Yinede güzel değişim. gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.