You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yaz ne geliyorsa içinden - 6

Yaz ne geliyorsa içinden - 6

.
RE: Yaz ne geliyorsa içinden - 6
Forum oyunlarını bende bir yerden sonra çok gereksiz bulmaya başladım. Bunun için belirli bir zamanın geçmesi gerekiyor gülücük Eskiye dayalı çokça yorumum, paylaşımım bana şu an çok çocukça geliyor. Yani geçen zamanla alakalı sanırım. Ricamı dikkate aldığınız için teşekkür ederim ayrıca.
Bunu ilk beğenen sen ol.
قید آزادی
Online sınavda kopye cekmeyenlere plaket versinler kitap önümde açamadım var mı böyle bir şey ya =)) en çok çalıştığım ıkisini verdim kaldı 5 . Hadi bakalım sessizlik sen yaparsın =))
لَمْ اَكُنْ بِدُعَٓائِكَ رَبِّ شَقِيًّ
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
İyiliğin şartı beştir der İbni Sina:

-Çabuk olmalı

-Gizli olmalı

-Gözde büyütülmemeli

-Sürekli olmalı

-Yerini bulmalı.
Sabret,    Şükret,    Seyret...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Herkese Merhaba.

Yıllar önce bu sitede bir çok şeyi paylaşmışlığım vardır. Bir yoklamak istedim kim var yok diye. Herkese hayırlı geceler olsun gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
قید آزادی
Çok şükür son iki sınavım kaldı, sona bırakmayı sevmem ben =))
لَمْ اَكُنْ بِدُعَٓائِكَ رَبِّ شَقِيًّ
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
Abdullah b. Abbas anlatıyor:
Peygamberimiz (s.a.v.): “Bulaşıcılık/ hastalığın bulaşması diye bir şey yoktur” buyurdu
Ebu Hureyre anlatıyor:
Peygamberimiz (s.a.v.): “Adva (hastalık bulaşması), safer (aç yılan saldırması), Hame (uğursuz kuş veya intikamını almamış ruhun kötülük yapması) diye bir şey yoktur” buyurdu.

Orada bulunan bir Arabî (bedevî): “Peki Ya Rasulallah! Kumluklarda geyikler gibi -sapa sağlam- duran, sonra bir uyuz devenin içlerine sokulmakla uyuz olan develer için ne dersiniz?” dedi.

Bunun üzerine Peygamberimiz (s.a.v.): “peki bu uyuz ilk deveye nereden bulaştı?"diye buyurdu.
(Muslim, Selam, 101)
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.