You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yaz ne geliyorsa içinden - 6

Yaz ne geliyorsa içinden - 6

pejmurde
RE: Yaz ne geliyorsa içinden - 6
Kız kardeşime araba kullanmayı öğreteyim dedim
Demez olaydım
Frene bas diyorum
El frenini çekip dirift atıyor
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Kız kardeşe araba kullanmayı öğretirken son derece nezaketli olmak gerekir. gülücük gülücük gülücük
Sabret,    Şükret,    Seyret...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
İmamoğlu’nun zekat toplaması hakkında ne düşünüyorsunuz peki.: )))
Sabret,    Şükret,    Seyret...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 16-04-2020, Saat:02:55 PM, Düzenleyen: afitap.
.
Yönetimden bir ricam olacak gülücük bence göz ardı edilen bir şey bu. Bazı üyeler var fazla ortama karışmayıp, paylaşımını yapıp giden arkadaşlar. Ve belliki düzgün insanlar, bıkmadan usanmadan her gün burayı ihmal etmeyip paylaşım yapmaya devam ediyorlar. Rep puanlarına baktığımda kimisinin hiçbir şey yok. Ama bence paylaşımlarına rep verilmeli bu arkadaşların ve mümkünse paylaşımlarının gözden kaçmadığı mesajı vermek adına bir kaç kısa cümle ile yorum yapılmalı..bunu özellikle yönetim yapmalı ilgili üyeleri onore etmek adına.Burayı tercih etmeleri bence baş sebep. Örnek vermem gerekirse: Murat Altuğ, Umur34 şu an sayfada görebildiklerim bunlar. Forumun aktifliği bence birazda yönetimin üyelerle olan irtibatıyla bağlantılı.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Haklısın @Mihman, elimden geldiğince bunu yapmaya çalışıyorum, istisnalar olabilir tabi. Sadece forum oyunları kısmı hariç, o bölümü hiç sevemedim.Dur
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.