You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yaz ne geliyorsa içinden - 6

Yaz ne geliyorsa içinden - 6

Acemi Üye
RE: Yaz ne geliyorsa içinden - 6
maalesef senin beynin doğmalarla yıkanmıs.üniversite...neyin üniversitesi?

senin o üniversite dediğin yerde Güneş'i meleklerin çektiği anlatılıyordu,Dünya'yı 4 meleğin omuzunda taşıdığı vs. çok bilimsel.

genç bir tarihçisin olabilir.neyse,zamanla öğrenirsin.ama kendin arastır.böyle herseyi ben anlatamam.

Hypatia'yı arastır mesela.bilim yapıyor diye cadılıkla suçlayıp, kızı parçalarına ayırmışlar.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Senden bilgi isteyen mi var? anlatamazmış :D
Hadi git senin bilgin sana benim bilgim bana.
Sabret,    Şükret,    Seyret...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
biri tarih okur,tarih bilmez.öbürü çıkar atalarına laf eder.kelimeler kifayetsiz,kelimer boğum boğum,kelimer büklüm büklüm.ne desem boş.yazık.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
Peygamberimiz Muhammed Mustafa (sav) buyurmuştur ki:

“Allah’ın benimle göndermiş olduğu hidâyet ve ilim, yeryüzüne yağan bol yağmura benzer. Yağmurun yağdığı yerin bir bölümü verimli bir topraktır: Yağmur suyunu emer, bol çayır ve ot bitirir. Bir kısmı da suyu emmeyip üstünde tutan çorak bir yerdir. Allah burada biriken sudan insanları faydalandırır. Hem kendileri içer, hem de hayvanlarını sular ve ziraatlarını o su sayesinde yaparlar. Yağmurun yağdığı bir yer daha vardır ki, düz ve hiçbir bitki bitmeyen kaypak arazidir. Ne su tutar, ne de ot bitirir. İşte bu, Allah’ın dininde anlayışlı olan ve Allah’ın benimle gönderdiği hidâyet ve ilim kendisine fayda veren, onu hem öğrenen hem öğreten kimse ile, buna başını kaldırıp kulak vermeyen, Allah’ın benimle gönderdiği hidâyeti kabul etmeyen kimsenin benzeridir.”

Buhârî, İlim 20; Müslim, Fezâil 15
"Her şey kaderle takdir edilmiştir, kısmetine razı ol ki rahat edesin...”
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
"Ben yükümün azalmasını değil, sırtımın kuvvetlenmesini istiyorum." Hz. Ömer
Sabret,    Şükret,    Seyret...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.