Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Yaz ne geliyorsa içinden - 6
Yaz ne geliyorsa içinden - 6
sonra tarihin silindiği filanda yok.tarih nasıl silinir zaten.saçma.okullarda o kadar tarih dersi var. nerde silinmiş.
yok dedemin mezar taşını okuyamıyorum diyorsanda mühim deil orda e=mc2 denklemi yazmiyor.atomun nasıl parçalanacağı yazmiyor.
yok sadece ilim ve bilim cumhuriyetten sonra ortaya çıkmış gibi konuşuyorsun da ondan sordum. O kadar da bilmeyen birine benzemiyorsun çünkü.
Tarihin silinmediğini ispat olarakda okullarda tarih dersinin olduğu bilgisini verdiğin için teşekkürler :D
Dedemin mezar taşını okumakla atomu parçalamayı aynı kefeye koymakta ne biliyim :D
ben teknolojiden, bilimden,fizik,kimya,biyoloji bahsediyorum sen ne diyorsun.
edebiyatta gelişsen ne olacak?
uzaya gazel okuyarak mi cıkmayi duşunuyorsun acaba.
senin resim, sanat,mimari dediğin; zevk ve sefa düşkünlüğüydü.aç biraz tarih oku.silindi diyorsunya. ne silinmesi hersey kitaplarda aç oku.boş boş konusuyorsun.tarih nasıl silinir,insan bir gecede cahil kalır mı?bunlara inanacak kadar cocuksun.saka gibi.
Bende tarih okuyorum sadece senin okudukların değil.
İnsanın bir gecede cahil kalmaz elbette o cümlenin altında yatan manayı anlamayacak kadar sen çocuksun demek.
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi