You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yaz ne geliyorsa içinden - 6

Yaz ne geliyorsa içinden - 6

هل أنا حقاً أنا ؟
RE: Yaz ne geliyorsa içinden - 6
yüzme bilmeyen bir adamın suya düştüğünde çırpınırken kendisini kurtarmaya yetmeyecek küçük bir dala tutunmasının nedenini anlayabiliyorum artık
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 22-09-2019, Saat:11:15 PM, Düzenleyen: kalemşör.
Yönetici
Dün bi kez deha hükmün kimin elinde olduğunu hatırlardık.
Allah kalan ömrümüzü razı olacağı şekilde geçirmemizi nasip eylesin.
Sabret,    Şükret,    Seyret...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
"Dünyada bin yıllık tarihi silinen ve o günü bayram olarak kutlayan başka bir millet yoktur." NFK
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
onu bunu bilmem de ;harf inkilabıyla, bu topraklarda: bilimsel manada, ciddi bir gelişme katedilmiştir.

sonra tarihin silindiği filanda yok.tarih nasıl silinir zaten.saçma.okullarda o kadar tarih dersi var. nerde silinmiş.

yok dedemin mezar taşını okuyamıyorum diyorsanda mühim deil orda e=mc2 denklemi yazmiyor.atomun nasıl parçalanacağı yazmiyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Osmanlı ve Selçuklu zamanında yapılan üniversiteleri, medreseleri, liseleri, mimari eserleri, edebiyata, sanata kattıklarını ve daha nicesini burda saymaya gerek var mı gülücük yok sadece ilim ve bilim cumhuriyetten sonra ortaya çıkmış gibi konuşuyorsun da ondan sordum.
O kadar da bilmeyen birine benzemiyorsun çünkü.

Tarihin silinmediğini ispat olarakda okullarda tarih dersinin olduğu bilgisini verdiğin için teşekkürler :D

Dedemin mezar taşını okumakla atomu parçalamayı aynı kefeye koymakta ne biliyim :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
resim,sanat,edebiyat,mimari mi?

ben teknolojiden, bilimden,fizik,kimya,biyoloji bahsediyorum sen ne diyorsun.

edebiyatta gelişsen ne olacak?

uzaya gazel okuyarak mi cıkmayi duşunuyorsun acaba.

senin resim, sanat,mimari dediğin; zevk ve sefa düşkünlüğüydü.aç biraz tarih oku.silindi diyorsunya. ne silinmesi hersey kitaplarda aç oku.boş boş konusuyorsun.tarih nasıl silinir,insan bir gecede cahil kalır mı?bunlara inanacak kadar cocuksun.saka gibi.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Görme bozukluğu mu çekiyorsun Üniversite de yazıyor orda, oralarda ne okutuluyor bilmemen doğal görsen tanıyamaz okuyamazsın zaten.
Bende tarih okuyorum sadece senin okudukların değil.
İnsanın bir gecede cahil kalmaz elbette o cümlenin altında yatan manayı anlamayacak kadar sen çocuksun demek. gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.