You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yaz ne geliyorsa içinden - 6

Yaz ne geliyorsa içinden - 6

Forumcu
RE: Yaz ne geliyorsa içinden - 6
selamlar , bir miktar para biriktirdim..halen tercüman olarak çalışıyorum bir şirkette. ama muhtemelen yakın zamanda beni işten çıkaracaklar.
şimdi bu biriktirdiğim parayla iş mi yapsam ...yurtdışına mı çıksam diye düşün düşün düşün ...

aklımdada şu soru yok değil , çevremizdeki ülkelerden en güvenilir ve iş imkanları açısından en makul olanı hangisi aceba ...

işin aslı buralardan gitmeyi çok istiyorum ..
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
Bazen şiddetli depresyon, stres ya da travma insanı uçlara itebilir ve kişi başkalarının delilik gibi gördüğü çarpıtılmış bir zihinsel duruma kaçış yapabilir.
Bir Psikiyatristin Gizli Defteri, Gary Small
Sayfa 40
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
Sosyopatlar, pişmanlık ve empatiden yoksundurlar ve başkalarını incitme ve kötü davranmayı rasyonelleştirmede sihirbaz gibidirler.
Bir Psikiyatristin Gizli Defteri, Gary Small
Sayfa 248
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
Belirsizlik durumlarıyla karşılaştığımızda zihnimiz duruma açıklama getirmek için çaba sarf ederBir Psikiyatristin Gizli Defteri, Gary Small
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
genel olarak mutlu bir profile sahibim..

ama rusça ve çinceyi eğer B2 düzeyine kadar ilerletebilirsem (ki bu biraz uzun zaman alır / alabilir)

gerçekten de daha mutlu bir kişiliğim olacak gülücük gülücük gülücük gülücük

inşallah yüce Allah bunu bana nasip eder. (aslında çincede B2 değilde HSK 4-5 bandı var buna mukabil.)

neyse çinenin romanizayonu / fonetiği bana zor gelmeyecektir ama pronunciation çok sıkıntı ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
karanlıktan gönderdiğim bir kıvılcım: La ilahe illallah.
işiten sen, gören sen, sıkıntıları gideren sen, günahları bağışlayan sen, hisleri yaratan sen ve şahid olan sen; muhtaç olan ise ben. Kurtar ya Rab!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.