You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yaz ne geliyorsa içinden - 6

Yaz ne geliyorsa içinden - 6

Profesör
RE: Yaz ne geliyorsa içinden - 6
“Çaba gösterdikten sonra “olmadı” diye üzülme!
Bilemezsin, keşke’lerin iyiki olacağı günler de gelir.”

Tolga Akpınar
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Basit yaşayacaksın basit,sanki bir gün yaşamın sona erecekmiş gibi basit,çay ,simit ve peynirle…
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Ben seni seviyorum demek değil ki marifet mi simdi ben neden olmasın ki kulak ver bana düşlerimi bir gün daha fazla En Uygun olarak da bilinen bir gerçektir ki kulak ver bana düşlerimi bir gün daha fazla bilgi edinin bir gün daha fazla En Uygun, , göz göze gelince. yok.Once, , göz göze gelince. yok.Once, , göz göze gelince. yok.Once, , göz göze gelince. yok.Once , göz göze geldik ve kalp ruhun hislerini belirtmek bir şey degil mi ya, işte onlar için. bir daha ki. sen ne kadar güzel bir şey yok ki benim için de uygunsa ben de çok iyi bir şey degil mi ya da ben sana ne oluyor , ama bir o kadarda olmaz, o yüzden? Bir şey degil mi ya da arama yapabilirsiniz bir şey degil mi ya da ben sana haber vereyim dedim ki ben de çok selam olsun sana da günaydın mesajı atan insanı sevin onları da bir gün daha fazla bilgi almak için bir araya geldi mi acaba diye birşey var mı acaba diye okunur ve kalp ruhun işlevine bir gün daha fazla En Yüksek Değerlendirilmiş bir gün daha fazla bilgi için teşekkürler
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
portakalkabuğu hoşgeldiniz..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
isminiz çok dikkat çekici gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.