You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yaz ne geliyorsa içinden - 6

Yaz ne geliyorsa içinden - 6

Üye
RE: Yaz ne geliyorsa içinden - 6
İnsan iyi yönlerini değiştirmeden her zaman sabit tutmalı kötü yönlerini ise görerek iyileştirmeli bence. İyileşmek. Düşünüyorum da değişimden çok daha güzel ve insana çok daha uygun bir kelime sanki gülücük
[Resim: giphy.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
İnsanlar bana değiştin sen diyorlar sürekli, eskiden böyle değildin vs. klasik laflar. Hiç sevmem bu lafları zaten. Ben benim yani o kadar. Biraz olsun kendim olarak kaldığımı söylemek istiyorum hocam, kendi kendimi olumluyorum gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
İnsan başkalarını yok ederek değil, ancak kendi varlığının kalitesini artırarak başarılı olabilir.

İhsan Fazlıoğlu
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
İnsan için meşguliyetten daha iyi bir tedavi yoktur.

Râzî
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Ölümü pahasına olsa bile haram yemiyorsa, o insanı yenemezsiniz.

İsmet Özel
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Son Umut...
Bıraktım iplerini hayallerimin,özgür kalsın diye. Yorulmuştum artık onları taşımaktan. Belki bir gün yeniden hayaller kurmaya başlarım,ama o zaman bu kadar sıkı tutmam iplerini. Her an kayıp gitmesine hazırlarım kendimi. Göktesiniz şimdi... Salının özgürce sonsuz dünyanızda. Benim değilsiniz artık...

Sümeyra Esin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Börü dizisi başlasa da izlesek. Ekimin ilk haftası dediler kasım geldi hala bekliyoruz efendim. Ayrıca vizeler başlıyor, yarın sabah iş var ve saat 4:30. Öğlene kadar uyumayı özledim.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.