You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yaz ne geliyorsa içinden - 6

Yaz ne geliyorsa içinden - 6

Üye
RE: Yaz ne geliyorsa içinden - 6
Hava hep böyle serin olsa keşke. Sıcak havalarda nefes alamıyor gibi hissediyorum kendimi. Soğuklar insanı en azından beni daha dinç tutuyor.
[Resim: giphy.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Hayata yüreği ile bakan bir
İnsan, gözleri ile bakan binlerce İnsanın göremediklerini görür.
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
"Herkes senin nasıl göründüğünü bilir, ama çok az insan nasıl olduğunu hisseder. "
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
"Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir" derler. Bu söz bana çok tuhaf geliyor nedense. Sürekli kendimi yenilemek ve değişmek, değiştirmek zorunda kalırsam bir saatten sonra ben ben olmaktan çıkarım artık. Bu sözü ben mi yanlış yorumluyorum acaba ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
değişmek, gelişmek, yenilenmek, ilerlemek olarak yorumlayabiliriz gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
kendinizi siz daha iyi tanırsız gülücük
"Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir" zira her zaman, her yerde, herkeste mutlaka bir değişim oluyor. buna binaen söylenmiş olması muhtemel.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
2+2=4 önermesini öğrenmek bence bir değişim değildir. Bu sadece bilgilenmektir. Tıpkı saçların beyazlaması, insanın boyunun uzamasının bir değişim değil doğanın bir sonucu olması gibi. Bunlar değişim olsa bile insanın bile isteye değil sadece bu yöne doğru yönelmesi gerektiği için oluşan zorunlu değişimdir. Benim kastım insanın bile isteye değişmesi. Yaşanılan bir kötü olayın insanı kötü yönde değiştirmesi örneğin. Bu istenilen bir değişimdir.
Değişimden uzak durmamım asıl sebebi değişen kişilerin iyiye değil tam aksine daha kötüye kaymasıdır.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.