You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yaz ne geliyorsa içinden 5

Yaz ne geliyorsa içinden 5

Üye
RE: Yaz ne geliyorsa içinden 5
Görünmezim cismimde yok resmimde

Dil üzmezim tek hece var ismimde
Barınağım gönül denen yer benim

BENİM ADIM AŞK !

Cemal Safi
Bunu ilk beğenen sen ol.
~Laedri~
RE: Yaz ne geliyorsa içinden 5
Arakanda binlerce müslüman kardeşimiz katlediliyor ve tüm dünya seyirci kalıyor hatta ülkemizde bile yeterince gündeme getirilmiyor.
Bir mümin olarak buğzetmek dışında neler yapabiliriz ?
Kardeşlerimize nasıl yardımımız dokunur faydamız olur istişare edelim arkadaşlar.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
RE: Yaz ne geliyorsa içinden 5
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.


Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 29-08-2017, Saat:10:07 AM, Düzenleyen: alpi.
Forumcu
RE: Yaz ne geliyorsa içinden 5
Bir kimsenin muhtaç ve muzdarip olduğunu görürsen ve sen de onun ihtiyacını ve sıkıntısını giderecek güce sahip isen o zaman senin malında onun da hakkı olduğunu bilmen gerekir. Çünkü Allah onun hakkını veresin diye onun durumunu sana göstermiştir. Eğer o hakkı vermezsen o zaman sorumlu olursun (İbn Arabi)
Deliye her gün  bayram...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Yaz ne geliyorsa içinden 5
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.