You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yaz ne geliyorsa içinden 4.

Yaz ne geliyorsa içinden 4.

General
RE: Yaz ne geliyorsa içinden 4.
Sizler üyelerin sorularına cevap vermez misiniz?
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Neyse kusura bakmayın biraz sert konuştum az önce niyeyse.

Size kardeşiniz olarak tavsiyem şudur:Madem rahatsız oluyorsunuz bu durumdan her mesajı/konuyu silin.Eğer birini siler birini silmezseniz sorunların çıkması kaçınılmazdır.
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ceza kurallarını okursan cevabı görürsün mesut
mesajlar konu dışına taşıp amacını aşarsa üyeler ceza alır
bu oyun forumları için esnek halde

siz bazı şeylerin farkında değilsiniz belki ama biz herkesi takip ettiğimiz için neyin ne olduğunu biliyoruz
bu forumda replerle birilerine kısmet bulanlar var
kusura bakmayın ama burası kısmet bulma forumu değil
herkes kurallara uyacak
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Hangi başlıktan bahsettiğinizi anlıyorum "diğerinide silin" derken..diğer konu ile sizin konunuz arasında bir bağlantı yok..O başlık geneli kapsayan bir makale..sizin başlığınızda ise inanın konunun farklı taraflara gitmesi kaçınılmaz
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 22-10-2014, Saat:10:58 PM, Düzenleyen: Mihman.
General
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
İbni mesud ayrıca mod. olmak demek paylaşım yapmak zorunda olduğumuz anlamına gelmiyor, ha onları yaptığımız zamanlard oldu ancak bu sefer olay "fetva mı veriyorsunuz"a döndü..Ben bir mod. Olarak paylaşımda bulunmak zorunda değilim...Ha emin olun maksat göz boyamaksa "copy-paste" ilede bu gayet güZel başarılabilir. Fakat ben bir mod olarak forumdaki düzeni sağlamakla mükellefim, mesajlarda düzenleme yapmakla, uygun olmayanları silmekle mükellefim ve bunu yapıyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 22-10-2014, Saat:11:05 PM, Düzenleyen: Mihman.
.
Y_klbk aynı konulardan forumda mevcuttu..Başlık açarken sorgulama yapıp açarsanız bunun önüne geçmiş olursunuz
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 22-10-2014, Saat:11:11 PM, Düzenleyen: ibni-mesud.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.