Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Yaz ne geliyorsa içinden 4.
Yaz ne geliyorsa içinden 4.
Rahmeti Sonsuz SevgiLisi...!
Beni Sana Sürünerek DeğiL...
Koşarak Ulaştır Ya Rabb...
Görüyorsun...
Kırık Döküğüm...
Boynu Büküğüm...
Yüreğim!
Kör düğüm ...
ekreme ' ben burayı çok seviyorum' diyip
konularda forumu kötülüyorsun
derdin her neyse vazgeç
sana son uyarımız bu
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Ama söz konusu evlilik.Peygamberimiz evliliği dinin yarısı olarak tanımlarken,sipariş mi veriyorsun uslubu nedir?Bu dediğimden sipariş verdiğim mi çıkıyor?Kimisi için güzellik önemliyken,kimisi için değildir.Bu tabii bir şeydir.Aksini kimse iddia edemez.Ben sadece bunu sordum.
Konuyu siz ya da bir başkası kim sildiyse- silmesi önemli değil- kim uygunsuz gördüyse evlilik nedir anlamamış demektir.İslamın yarısını anlamamış demektir.
Sitede o kadar saçma sapan konular var onlar duruyor ve benim açtığım evlilik konusu siliniyor.Size tek tavsiyem Kıblegah Evler ve Mümin Ev kitaplarını okumanız başka bir şey demiyorum.
Evet bende yöneticilik yapıyorum.Ama çelişkili şeyler yapmıyorum.Siliyorsam o tarzdaki her şeyi siliyorum,silmiyorsam hiçbirini.
Şuan tüm samimiyetimle söylüyorum,sitemizde bu konuyu açsaydım hocam dahi yorumda bulunurdu.Çünkü o evlilik ne demek biliyor,o islam ne demek biliyor...
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Rabb'im rızasına matuf kılsın bana ölümü.
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi