You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yaz ne geliyorsa içinden 4.

Yaz ne geliyorsa içinden 4.

.
RE: Yaz ne geliyorsa içinden 4.
_elisa_ üyeleri kışkırtmaktan vazgeç.Tutumun devam ederse bize yapacak başka bir seçenek bırakmıyorsun.Sürekli tartışmaların en tepesindeki isimsin. Rahatsız olmaya başladık. İbni mesud konun uygun değildi, nihayetinde sipariş vermiyoruz değil mi arkadaşım.Sizde bir forumda görev yaptığınızı belirtmiştiniz.Kendi forumunuz için uygun olmayan başlıkları burdada açamazsınız.
Bunu ilk beğenen sen ol.
( لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا )
Hicbisey soylemiyorum artik ben ne desem suc zaten .
Ey Fukara Yüreğimin,

Rahmeti Sonsuz SevgiLisi...!
Beni Sana Sürünerek DeğiL...

Koşarak Ulaştır Ya Rabb...

Görüyorsun...
Kırık Döküğüm...
Boynu Büküğüm...

Yüreğim!
Kör düğüm ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
elisa bu yaptığın ilk değil ki
ekreme ' ben burayı çok seviyorum' diyip
konularda forumu kötülüyorsun
derdin her neyse vazgeç
sana son uyarımız bu
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Geçen hatırlarsan yönetimi özel mesaj konusunda savundum,sert olmadığı konusunda savundum.Doğruya her zaman doğru derim.

Ama söz konusu evlilik.Peygamberimiz evliliği dinin yarısı olarak tanımlarken,sipariş mi veriyorsun uslubu nedir?Bu dediğimden sipariş verdiğim mi çıkıyor?Kimisi için güzellik önemliyken,kimisi için değildir.Bu tabii bir şeydir.Aksini kimse iddia edemez.Ben sadece bunu sordum.

Konuyu siz ya da bir başkası kim sildiyse- silmesi önemli değil- kim uygunsuz gördüyse evlilik nedir anlamamış demektir.İslamın yarısını anlamamış demektir.

Sitede o kadar saçma sapan konular var onlar duruyor ve benim açtığım evlilik konusu siliniyor.Size tek tavsiyem Kıblegah Evler ve Mümin Ev kitaplarını okumanız başka bir şey demiyorum.

Evet bende yöneticilik yapıyorum.Ama çelişkili şeyler yapmıyorum.Siliyorsam o tarzdaki her şeyi siliyorum,silmiyorsam hiçbirini.

Şuan tüm samimiyetimle söylüyorum,sitemizde bu konuyu açsaydım hocam dahi yorumda bulunurdu.Çünkü o evlilik ne demek biliyor,o islam ne demek biliyor...
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
sen hangi sitede yöneticisin mesut
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
İnanın artık bu konuda daha katıyız, sizin mesajınızda bir problem olmayabilir ancak herkes o yönde mesajlar göndermez, sizin gösterdiğiniz hassasiyeti göstermez ki sonraki mesajlarda gördük...Uygun olmayan tüm mesajları siliyoruz..Madem iyi niyetliyiz Peygamber Efendimizin, sahabenin bu anlamdaki görüşlerini paylaşabilirsiniz zatınızdan çok.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 22-10-2014, Saat:10:36 PM, Düzenleyen: Mihman.
General
Konumuz o mu şimdi?Ben diyorum ki İslam da evlilik çok önemlidir.Ben de onunla ilgili konu açtım.Silinme sebebi nedir?Sipariş mi veriyorsun cevabını elbette kabul edemem
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Ufak tefek konular babından birbirimizi üzmek yaraşmaz. Forumsa burası, ki öyledir, kuralı da vardır, yöneticisi de...
Misafirim bu dünyada, bekliyorum ölümü,
Rabb'im rızasına matuf kılsın bana ölümü.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 22-10-2014, Saat:10:45 PM, Düzenleyen: ibni-mesud.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.