You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yaz ne geliyorsa içinden 4.

Yaz ne geliyorsa içinden 4.

-İKRA-
RE: Yaz ne geliyorsa içinden 4.
Obama İslam dünyasına ılımlı mesaj verip duruyor,
bakmayın tepelerine bomba yağdırdığına!
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
"Ey Sevgili!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
...Revan...
Evet evet sen haklisin. HINZIR kendi pisliğini yiyor ya hih işte insanlara çok faydaliymiş. Ne fayda ne fayda(!) Kurban bayraminda kurban kesmeyen kiyamayan sen HINZIR etinin haram olup olmadiğina mi takildin. Git ye o zaman çok lezzetliymiş ya. Bekle arkadaşim henüz yeni tanişiyorum senle. Felsefe derslerinde daha çok görüşeceğiz. Bak şimdi sert yaziyorum ya korkma aslinda çok yumuşak bir insanim. Yani seninle iğneleyici konuşmam. Bak söz veriyorum ha. Sakin çekinme benden.
İki kişilik duânın adıysa saadet.
Ya Rabbi beni onunla beraber affet!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
farkli frekanslardaki Binoural telkinler niye diğer hritiyanları etki altında bırakmıyor da seni bırakıyor?

çağrı olmadığıını kimse iddia edemez.

biz her enteresanlığı her tuhaflığı yada her olağanüstü hadiseyi bilimselikle açıklamaya çalışıyoruz ama

bilimsellikle açıklansa bile bu tuhaflıklarn neden başkasına değil o insana isabet ettiğini bilimle açıklayamayız

eğer ortada bir çağrı bir dikkat çekme olayı varsa

bu bilimsel sebepler vesile kılınarak da yapılabilir (başkasına Binoural telkinler etki etmez ama sana eder mesela)

illa gökten bir melek inip seni islama çağırıyorum diyecek değildir.
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 25-09-2014, Saat:01:07 AM, Düzenleyen: Z4F3R_.
Profesör
Binoural telkin ne demek
"Ey Sevgili!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.