You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yaz ne geliyorsa içinden 4.

Yaz ne geliyorsa içinden 4.

pejmurde
RE: Yaz ne geliyorsa içinden 4.
Allah'ım Öfkeliyken Gönlümden Kırıcı Sözler Çıkmamasını Diliyorum Senden...
Bunu ilk beğenen sen ol.
pejmurde
Onun Gülüşü Daha Güzel ..( Herkes Aynı Güler Halbuki.. O Senin Bakışına Bağlı..)
O Daha Güzel Konuşuyor..( Ne Var Canım Bunda Diksiyonu Biraz Daha İyi Olabilir...)
O Daha Bi Tatlı Küser...( Hepsi Aynı Değilmidir Atarlı Kaprisleri..)
O Başka Aşktır Diğerlerine Benzemez..( Aşık Olan Herkes Bizim Aşkımız Farklı Der Oysaki..)
Ayy Ne Güzel Yemek Yiyor Yemek Yiyişi Bile Farklı..( Sanki Kendisi Eliyle İçiyor Çorbayı..)
Onun Öpüşü Çok Güzel İyi Geliyor Bana..( İçinde HaZ Duyulan Herşey Güzel Gelir Halbuki..)
Uyurken Bi Görsen Melek Gibi..( Kediler Bile Uyurken Daha Bir Sevimli Oluyorken Seninkide Lafmı..)
Mesaj Atmış Hemen Bakmam Lazım Merak Ettim..( Peki Hiç Merak Ettinmi Seviyorum Dediğin Allah'ın Kelamını..)
Ben Onsuz Yaşayamam ...( Öyle Bir Yaşarsınki Eşek Gibi..)

Aşk Ruhsal Bir Hastalıktır..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Allah'ım verdiğin nimetler için sonsuz şükürler olsun..
“... Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz.”

(Bakara Suresi, 216)
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Xoox mesajın silindi...Nasıl bir forumda bulunduğumuzu unutmayalım...Bu denli rahat ifadeler kullanmamanızı rica ediyoruz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Müneccim olmadığımız için kısaltmalardan bazen anlayamayabiliyoruz (!)
Neyin yasak olup olmadığı ayrımını yapacak kadar zeki olduğunu düşünüyorum gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.