You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yaz ne geliyorsa içinden 4.

Yaz ne geliyorsa içinden 4.

Profesör
RE: Yaz ne geliyorsa içinden 4.
Aynı yoldan geçmişiz biz
Aynı sudan içmişiz biz Wink

Durmak yok yola devam gülücük
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
NUSRET CEPESİ İSRAİL SINIRINDA!
İsrail'in sınırındaki Golan Tepeleri'ndeki sınırkapısı Quneitra kontrol bölgesinde Nusret Cepesi ile İsrail Askerleri çatışıyor... Şuana kadar 2 İsrail askeri yaralandı
Bunu ilk beğenen sen ol.
...Revan...
İki kişilik duânın adıysa saadet.
Ya Rabbi beni onunla beraber affet!
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Mükemmel değiliz, dört dörtlük değiliz, bunu hazmettiğimiz ölçüde huzurla muhattap oluyoruz.Sıradanız..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Hani bazen insana olur ya, iç muhasebesinde temize çektikleri gerçekleri ve orada olan samimiyetine güvendikleri sen kovsan da gitmeyenleri , azarlasan da gönül koymayanları, ağlatsan da senden vazgeçmeyenleri, haksız yere küssen de kırılsan da daima haksızmış numarası yapıp yeter ki yanın da olmasını istedikleri, sen istesen herşeyi yapacak kadar içten sevenleri, ve seni asla yalnız bırakmayacakları , mesafeleri uzak olduğu halde gönüllerde daima yakın olanları ve korkmadan her türlü alınganlığı, kıskançlığı, gösterdikleriniz, hep var olanlar. Allah'tan hep var olmalarını sizi hiç yalnız bırakmamalarını hem bu dünyada hemde cennete yanında olması için dua ettikleriniz kısacası bu dünyada dostum diyebildikleriniz işte onlar, söyle onlara sebastian artık gelsinler
[Resim: dostluk.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Hz İsa as sorarlar ey İsa Allahın izin vermesiyle ölüyü diriltiyorsun ölüyü diriltmekten daha zor olan birşey varmı? Hz İSA (ifhamo men la yefhem ) Anlamayana anlatmak daha zordur
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
değersiz varlığımı cevhere dönüştüren aşk selam olsun...
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Cumhurbaşkanım şeref madalyasını Abdullah Gül'e takarken heyecanlandı sanırım biraz gülücük ekrandan fırlayıp yardımcı olma isteği doğdu içime :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bana bakmayı bırak!
ben manayım
beni oku...
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.