You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yaz ne geliyorsa içinden 4.

Yaz ne geliyorsa içinden 4.

Ah Teslimiyet..!
RE: Yaz ne geliyorsa içinden 4.
Allah evlat yetistirenlere sabır versin..

Dilerim derdim affıma vesile olur..

Yürüyorsam düşe kalka, bil ki ısrarımdan..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
Ben daha şu saatte yatarım deyip de o saatte yattığım bi günü hatırlamıyorum zaten.
Bunu ilk beğenen sen ol.
..Edep Ya Hu..
..sabah da şu saat de kalkarım deyip de.. O saat de kalkilan bir gunu hatirlamiyoruzgülücük

...Öyle garip bir dünya...
...Olmaz dediğin ne varsa olur...
...Düşmem der düşersin...
...Şaşmam der şaşarsın...
...En garibi de budur ya;...
...Öldüm der durur yine de Yaşarsın...

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Çalınan her kapı hemen açılsaydı, ümidin,
sabrın ve isteğin derecesi anlaşılmazdı. . . !

(Hz. Mevlana)
"Bizi yükselten, dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."

[ Cennet Mekan Abdülhamit Han ]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Ahh anne ya
Şu perdeyi yıkamadan önce bi sorsaydin ya bunu utuleyecek zamanın ve halin var mı diye gülücük
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Bazen insanlar sizi yanlış anlar...hemde neredeyse tam tersi bir yanlışlıkta...sorgusuz sualsiz bir kırıcılık başlar...gerçekten canınızı yakar...hemde nedenini bilmeden yanar canınız...ama siz duruşunuzu herşeye rağmen bozmazsınız...bilirsiniz ki o insan sinirden yapıyordur bunları...bir yanda kalp kırıklığı diğer yanda affetmeye çalışma duygusu...Elhamdülillah affetme ağır bastı nefsime...Rabbim bizleride affetsin...kimseyi üzmeyelim...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
bugun cabuk gecsin yahu
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.