You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yaz ne geliyorsa içinden 4.

Yaz ne geliyorsa içinden 4.

Göğe Bakma Durağı.
RE: Yaz ne geliyorsa içinden 4.
Yaa elktrikler tam gitcek yeri ve zamani buldun he ne guzel uzuuun uzun yapcaktim sporumu sinir

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Rabbim İzmir'deki afeti bile kullanacak insanlar haline gelmişiz...bunu görenlerde eski afetleri gösterip kullanıyorlar...Bizim milletimiz neden böyle oldu ya Rabbim...bu millet değil miydi yıllarca İslamın bayraktarlığını yapan...biz neden böyle kötü şeylerden faydalanacak duruma düştük Sad sen bize akıl fikir ver ya Rabbim ya...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Ev alma komşu al sözü ne kadar doğruymuş...apartmanımızdaki durumdan anlıyorum bunu şimdi çok iyi Sad
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
mahallede oturmak daha iyi gülücük apartmanda ölse kimse duymaz
"Bizi yükselten, dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."

[ Cennet Mekan Abdülhamit Han ]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
"Kanun kesindir: Dertsiz hayat yok. Doğurduğun, belan olabilir. Sevdiğin, âşık olduğun kadın, kocan senin belan olabilir. O, canını vererek, terler akıtarak, gece gündüz biriktirdiğin malın belan olabilir. Hepsine hazır ol. Lakin, Allah'la berabersen seni ezebilecek bir dağ yoktur o zaman..." -Nureddin YILDIZ-
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
İşe geç kaldım bugün aksine dolmuşta bir o kadar yavaş gidiyor bugün...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Millet olarak telefon modasını sıkı takip ediyoruz Maşallah...en son modeller elimizde...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.