You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yaz ne geliyorsa içinden 4.

Yaz ne geliyorsa içinden 4.

Karmakarışıklaşmaktayım
RE: Yaz ne geliyorsa içinden 4.
Zaten inancımız olmasa, var olmanın anlamı, anlamsızlıktan başka bir anlama gelir miydi?

Dünyada dost ister isen Hazreti Allah yeter,
Mürşid-i kâmil ister isen Hazreti Kur’an yeter,
Delil ister isen Hazreti Muhammed yeter,
Meşgul olmak ister isen ibadet yeter,
İbret almak ister isen ölüm yeter,
Bunlar da yetmez der isen Nâr-ı Cehennem yeter.

[Resim: ny4qc.gif]

Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
Son soruda gitti paraciklar. Aglayacan tabi ya napcan .

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Karmakarışıklaşmaktayım
Adamlar hala Tayyip diyor ya la.
Zaten inancımız olmasa, var olmanın anlamı, anlamsızlıktan başka bir anlama gelir miydi?

Dünyada dost ister isen Hazreti Allah yeter,
Mürşid-i kâmil ister isen Hazreti Kur’an yeter,
Delil ister isen Hazreti Muhammed yeter,
Meşgul olmak ister isen ibadet yeter,
İbret almak ister isen ölüm yeter,
Bunlar da yetmez der isen Nâr-ı Cehennem yeter.

[Resim: ny4qc.gif]

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ah Teslimiyet..!
Görmesem, bilmesem daha iyiydi ya

Dilerim derdim affıma vesile olur..

Yürüyorsam düşe kalka, bil ki ısrarımdan..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
Komikler.

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
Şu olanlar artık sinirimi bozmaya başladı. Öyle böyle değil. Ne kadar boş beyinli bu insanlar anlamıyorum. Nasıl dolduruşa gelirler anlamıyorum. Nasıl asıl zararı kendileri verdikleri halde polisi hükümeti suçlarlar anlamıyorum. Allah belanızı versin, bunu yapan bütün arkadaşlarımı silmeme ramak kaldı, gözümde teröristten bi farkları yok ki milli gelirlerimize zarar veripte milliyetçiyim diyen zaten başka ne olabilir ki. Aferin size pkk arkanızda sizi destekliyor gidin hadi boş bırakmayın Taksimi !

H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 02-06-2013, Saat:02:12 PM, Düzenleyen: `Dua...
General
provakasyon olduğu doğru, fakat ilk provakatör polis ve hükümetin ta kendisidir. bunu es geçerseniz olayları tamamen yanlış anladığınız ortaya çıkıyor.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
Polis eğer ortalığı yatıştırmak için o ortamda bulunuyor olmasaydı o zaman ne anlamı kalırdı polisliğin. Ortamda polis var diye taş sopayla saldırıya geçiyorsan nerde kaldığı insanlığın? Yazık ya gerçekten yazık gülücük

H
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
hiçbir saldırgan eylemi olmayan insanların çadırını yakmak ne demek? tutup da polisin iyi niyetli vicdanlı insanlar olduğundan bahsetmeyin, azıcık sosyal medyada paylaşıan fotoğraflara baktığınızda zulmün ne aşamada olduğunu görürsünüz. hepsini buraya koysak tiksinirsiniz emin olun.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 02-06-2013, Saat:02:23 PM, Düzenleyen: karadamlalar.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.