You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yaz ne geliyorsa içinden 4.

Yaz ne geliyorsa içinden 4.

General
RE: Yaz ne geliyorsa içinden 4.
ki ayrıca başörtülülere destek verenleri de yok değildi, komple islam düşmanı görmeyelim hepsini.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
eylemi yapanlar :
TKP=İP=BDP=DHKPC=PKK=CHP ortak eylemi...

ben bunları savunmam acımam. eğer orda particiler değilde normal vatandaşlar olsaydı neyse ama buları savunanları savunanlar bunlardan olanlar değil
"Bizi yükselten, dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."

[ Cennet Mekan Abdülhamit Han ]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
karnımdaki bebeği öldürmek hakkımdır diyerek kürtaj yasağına karşı çıkanların ağaçlar kesilince vicdanı sızladı."
1 Mayıs'ta ağaçları kökünden söküp polise fırlatan zihniyet, şimdi ağaç savunuyor."
"Bunların derdi ağaçların kesilmesi değil dertleri ağaç olsaydı yılbaşı gecesi çam ağaçlarını kesmezlerdi."
"İmamhatipliler biber gazını yerken sizin"biraz daha şiddetli" naralarınız yankılanıyor hala gökyüzünde."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Karmakarışıklaşmaktayım
Hep aynı hata yapılıyor. Bu eyleme bende destek veriyorum, hemde Kemalist zihniyetinde olmadığım halde. Ve benim gibi çok kişinin bu eylemi desteklediğini düşünüyorum. Şimdi bu eyleme destek vermeyle, klasik Kemalist, Sol cu zihniyetine mi sahip oluyorum? Hayır.

Hayat sağ ve sol dan ibaret değil, bu gibi taraflara kapanmaktansa, her tarafta yapılan doğru işleri savunmak gerekir.
Zaten inancımız olmasa, var olmanın anlamı, anlamsızlıktan başka bir anlama gelir miydi?

Dünyada dost ister isen Hazreti Allah yeter,
Mürşid-i kâmil ister isen Hazreti Kur’an yeter,
Delil ister isen Hazreti Muhammed yeter,
Meşgul olmak ister isen ibadet yeter,
İbret almak ister isen ölüm yeter,
Bunlar da yetmez der isen Nâr-ı Cehennem yeter.

[Resim: ny4qc.gif]

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 01-06-2013, Saat:07:41 PM, Düzenleyen: Sâd.
General
kardeşim 3-5 tane böcek için orman yakılmaz, son sözüm budur.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
ki şunu ekleyelim ki polislerden de sivil giyinip halk içine karışıp provoke eden ŞEREFSİZ ajan polisler olmuş, herkes bunu söylüyor. kafasına göre bu olayları alanlar tüm protestoyu kötü görüyorlar.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Karmakarışıklaşmaktayım
İşte o polislerin sayısı çoğalması lazım. Kimse hükümetin uşağı değil, kendi yapmak istediklerini çatır çatır uygulamaları lazım. Eminim var olan durumdan rahatsız daha çok polis vardır.
Zaten inancımız olmasa, var olmanın anlamı, anlamsızlıktan başka bir anlama gelir miydi?

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
yanlış anlamışsın kardeşim. benim anlattığım şu:
polislerden bazıları ajan olarak halkın içine sızmış ve de polise saldırıp işi halkın üstüne yıkmışlardır.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Karmakarışıklaşmaktayım
He, ben farklı anladım kardeşim.

Yav herşey karışmış durumda. Şu durumda neyin ne olduğu belli değil ama, bu konu hakkındaki düşüncelerim değişmeyecek. İktidarın suyu ısındı artık.

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Allah yolunda birlik olma düşüncesine, bilincine vesile olmasını diliyorum. Mutlak biat kültürünü reddetme açısından müslümanların da ibret alması lazım bundan.

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.