You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yaz ne geliyorsa içinden 4.

Yaz ne geliyorsa içinden 4.

General
RE: Yaz ne geliyorsa içinden 4.
2 elin kurusun tayyip.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Kürtaj yaptırıp bir çocuğun canına bir cana vicdanları sızlamadan kıyan zihniyet ! Bu gün 3 /5 ağacın kesilmesinemi vicdanları sızlıyor !! Ağacı söker başka yere dikersin olur ! Ağacın dalarını keser ekersin binlerce ağaç olur ! Peki o kürtaj yaptırıp öldürdükleri çocuklar bir daha olabilirmi ? şehit olur bi gün ahlar vahlanır geçer giderler hayvan ölür ayaklanırlar içki yasaklanır ALLAH a havale ederler gülücük ( sizin gibi zihniyete ....) başörtüsü serbest oldu atatürk anıtına koştular şikayete .yılbaşında milyonlarca çam ağacı gider ona bişey demezler neden çünkü yılbaşı gelenekleri olmuış artık( geleneklerinden haberleri olmayanlar) geçen hafta ahlaksız protesto yapıldı vayy kimse karışamaz dendi burasını avrupa sanıyolar hangi ceddi sokakta iğrençlik yapmış gerçi onun geldi maya bozuktur. a paritsi b partisi c partisi değil bu işler millet kendi işne geleni doğru kabul eder olmuş düşünceyle hareket değil zevkle hareket olmuş ....
"Bizi yükselten, dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."

[ Cennet Mekan Abdülhamit Han ]
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
size göre yanlış bana göre doğru aynı düşünceye sahip olamayız .ordakilerin amacı doğa değil çarptılmasın doğa polis taşlayarakmı olur eğer orda sorun yaratmasalardı poliste ne su nede gaz kullanırdı . geçen ayasofya da sabah namazı klınırken polisler ordaydı ve hiç bişekilde sorun çıkmadı çıkartan olmadı . böyle düşünüyorum diye akp li sanmayın onlara oyumu vermedim benim tepkim ağzı içki kokan yılbaşında ağaçları süslemek için kestiren polis şehit oldunda ordan burdan klavye mücahitliği yapan vatan savunan insanların polislere taş atan insanlara.bikaç ay önce kürtajı savunmak için toplanıp ta şimdi ağacı kestirmem diyenlere.

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
sorun ağaç sorunu değil artık. meseleye burdan bakarsanız elbette yeterli göremezsiniz. polisin ve hükümetin yaptığı zulmün bir dışavurumuydu bu. o kitlelerin tüm fikirlerini desteklediğimi düşünmeyin, fakat polisin yaptıklarını biraz duysanız görseniz emin olun vicdanınızın sesi çok farklı olurdu.

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
işte onlar meseleyi başka boyuta taşıdırlar .kusura bakmayın ama şunu söyleyim ben onlara üzülmem biri kim biri kim şimdi demeyin bana vijdansızsınız diye bunun vicdanla alakası yok .çok şükür rabbim vicdan duygu vermiş fakat onlara karşı olmaz . biri chp benim benim kardeşlerimin yollarını kapatmaya çalışan laiklil diye biri ölüp öllüp giden biride askerime kurşun sıkanların arkasında olan . işçilileri saymıyorum bi teröristte onlar .yıllar önce başörtülülülere yapılanda öyle değilmiydi kız yaa kızları bi terörist gibi nasl tartaklıyolardı bunu yapanda polisti kim ayağa kalktı hükümet istifa dedi .benim vicdanım insan olanlar karşı sızlar .

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
kardeş peki bu polisler size de gaz bombası atacağı günler geldiğinde ne yapacaksınız? meydandakilerin çoğu islam düşmanı insanlar olabilir, fakat ortada bir zulüm var. Rasulullah Cahiliyye döneminde katıldığı Hılful fudul cemiyetini risaleti döneminde övmüştür, yani bizim inancımıza zarar getirmeyecek ve harama sokmayacak bir grupta zulmün her çeşidine karşı durmamız faziletli bir iştir. Eğer siz de onların yaptığını yaparsanız yarın İslam Davası üzere sokaklara inip zulüm görürsek bize insan gözü ile bakacak bir kişi çıkmayacaktır. Bizim ahlakımız "onlar yapmadı, biz de yapmayız" değildir. Biz her türlü zulmün, putun yok edicisi olmalı iken onlara olan kinimiz ile yöntemimizi kirletemeyiz. Ortada bariz bir zulüm var, polis zulümü. Polis bizden değildir, biz de onlarla değiliz elhamdulillah. Tağutun savunucusu, küfre itaat etmiş adamların yaptığı zulme de inşallah karşı duracağız.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 01-06-2013, Saat:06:23 PM, Düzenleyen: karadamlalar.
General
gelse sanki bunlar bizimi destekleyecekler yanımızdamı olacaklar uzaktan gülerek izleyecekler yobazlara iyi oldu diyecekler şimdiki dedikleri gibi . siz heralde polislerin görüntüsüne baktınız provakatörlerin naptını görmemişsiniz bi yandan içiyolar bi yandan taşlıyolar.polislerde hata varsa onlardada var durup duruken gelip onları ohale sokmadı demin bi resim gördüm polise hareket yapıyo ve orda kaç kişi o şekilde davranmıştır.

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
kardeşim bu tip protestolar her zaman olur. hiçbir zaman böyle sorunlar çıkmadı, en yakın örneği emek sineması protestosudur. böyle olaylar olmadı, polisin yaptığı zulüm apaçık ortada. gayet polis normal zamanda yaptığını yapmayıp aşırıya kaçmış ve olayı kaşımıştır. provakatörlerin içinde olduğu bir eylem olduğunu ben zaten biliyorum, fakat meseleye bakış hala doğru değil. provakasyonlara karşı olduğunu söyle fakat sonra da de ki "polisin yaptığı zulüm de apaçık ortada, biz bunu da asla kabullenemeyiz" o zaman anlayayım bu işte gerçekten samimi düşünülüyor. muhafazakar insanlar bu düşnüce seviyesine bu olayda ulaşamadılar, polis gaz bombalarını masum insanları hedef alıp attı. bunun adı KUDURMUŞLUKtan başka bir şey değildir.

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.