You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

yaz ne geliyorsa içinden 3 :)

yaz ne geliyorsa içinden 3 :)

Uzman
RE: yaz ne geliyorsa içinden 3 :)
Dünden beri dönmeye çalışıyorum.Allahım bune kalabalık böyle mahşer gibiydi ortalık...yer bulamadım resmen Allah yollardakilere yardım etsin ..
Ve aŞk İnsanın aLnına Dokundu !

SubHane RabbiyeL aLa...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Bayramda ole olur herkes yollarda geziyo millet . biletleri önce almak lazim o yuzden
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Cumartesi sabah biranda gitmeye karar verdim ertesi günde dönecekdim ne bilim ben bu kadar kalabalık olucağınıSaskin onun içinde bileti almak önceden hiç aklıma gelmedi...Topçularda 2 km araba kuyruğu vardı.dün ne otobüs ne feribot hiç bilet yoktu bugune bile yoktuda işte bi şekilde Allah nasip etti.Tam feribota bindim dedim hamd olsun bu seferdeyolun yarısında denizin ortasında feribot arızalanıp kalmazmı :D dedimki yoksa batıcaz ve ben ölücemde onun içinmi dün yola çıkmam nasip olmadı :D

SubHane RabbiyeL aLa...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Bu Benmiyim ?
İpin ucunda kendimi
Öylece seyirdeyim

SubHane RabbiyeL aLa...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Unutulan unutanların unuttuğunu asla unutmaz..
Sabret,    Şükret,    Seyret...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Nerde bu millet !! Terk edilmiş kasabaya döndü buralar,nereye gitsem kurutuyorum :D Yalnız kovboy, tek tabanca dolaşıyorum heryerde hýms Lanetlimiyim neyim anlamadım gitti icon yada çok boş insanım Sad

SubHane RabbiyeL aLa...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Yok est. Gün ortasıya iş güç : )
Sabret,    Şükret,    Seyret...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.