You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

yaz ne geliyorsa ıcınden 2 :)

yaz ne geliyorsa ıcınden 2 :)

Ahval Paranormal
RE: yaz ne geliyorsa ıcınden 2 :)
Müthiş can sıkıntısı var. Ne yapcağımı bilmiyorummm
Kavalyem oLsa Öpebilir miyim öLümü ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
allahım, adeta mutluyum, inanamıyorum :D :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
rabbım mutlulugunu daım etsın aga .. gülücük ben mutlu olamıyorum hafta sonu sınavlar var tam dört oturum, 9 ders benı beklıyo napacas hiç bilmiyorum oyyy oy... Sad
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
ağlama hacı, geçersin elbet allahın izniyle, geçen seneki sorulara bak, ben bir akşam evvelden bakıp giriyorum, geçen sınavlardan 70den aşağı almadım bak, ama sor hiçbir şey bilmiyorum :D :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
işte acık ögretım böyle bişey :D geriye dön bak bişey bılmıyo gıbı gelıyo ama çok şey bılıyosun bence :9 bu arada sana bişey dicem benım ısmım gerçekten HACI doğru bildin gülücük yani hacı ahmet aslında ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
oo nokta atışı yaptım desene, memnun oldum hacı :D
aöf benim e desytekleidğim bir eğitim sistemi, örgün eğitimdeki iğrençliklere maruz kalmadan nezih nezih okuyorsun işte (:
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
ewet aga tam atış bende memnun oldum.. :D
neyse ben ufaktan kacar aga kendıne ıyı bak rabbıme emanetsın, şu kardeşine yarın için bı dua edersen sewaba gırersın gülücük hayırlı aksamlar selam ve dua ile...
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
ederiz hacı, sen de et, hadi uuğurlar ola allah muvaffak etsin (:
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
amin ecmain inş. abim .. görüşmek dileğiyle rabbim gönlündekini hakkında hayırlı eylesin...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.