You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

yaz ne geliyorsa ıcınden 2 :)

yaz ne geliyorsa ıcınden 2 :)

köyün delisi
RE: yaz ne geliyorsa ıcınden 2 :)
yok baco, bugün hastaneye gittim, maksadım heykel dersine girmemek için toza alerjim var raporu almaktı :D
doktor bir takım testler istedi tahliller filan, bir de röntgen. aslında vazgeçecektim yalovadan babamın arkadaşlarından birinden alabilirim bu raporu, ama tedavi masraflarını okul karşılayınca dedim beleşe yerleşeyim :D tahlilleri yptırdım röntgeni de çektirdim. tahlil sonuçları yarın belli olacak ama röntgenimde kocaman bir kütle var. kediye benziyor bir de. bilmesem pisigülün yavrusunu ben indirdim diyecem de :D ay neyse hiç şaka edecek halim yok çökmüş durumdayım. tahlil sonuçlarına da ta 7 haziranda bakacak. o zamaana kadar bişeyim yoksa da vesveseden ölürüm ben :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
yoktur bırseyın yoktur,bu kadar kasma kendınıgülücük
kedı gıbı bırsey ıse,beygurun senın tanımadıgın yavrularından bırını uyurken yutmussundur belkı:D
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
olabilr baco, dolaba yumurtladı iki üç gün sonra yatağıma taşıdı yavrularını, arada kaynamış olaiblir :D
inşallah yoktur bişey yahu bir de ben çıkmayayım bizimkilerin başına. ama ne o yahu valla kocaman bişey
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
yoktur bırseyın Allah ın ıznı ıle baco...hem cok onemlı oldugunu dusunuyorsan,kendını sıkıntıya sokmak yerıne baska bı doktora gosterebılırsın...
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
yok baco benim bugüne akdar bi şikayetim yoktu. bu filmi çektirmeseydim orada bişey olduğunu bilmeyecektim. şimdi de çektirmemiş gibi davranıp görmezden geleyim en mantıklısı bu Big Grin
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
artık gormezdn gelmek ıcın cok gec gıbı gelıyor bana:D senaryo yazmaya baslamıssındır bıle coktan:D
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
ne senaryosu baco senaryo yazmaya vakit yok vasiyet yazıyorum :D :D
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
tamam baco sana hiçbir şey bırakmyıorum özbacanaklar a.ş nin %51 lik hissesi de heidinindir :D
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
heıdı ıle benı ortak etme baco:D ben hıssemı sana satayım sonra naparsan yaparsın sırketı:D:D
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.