You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
Yasaklı Üye
site içindeki rahatsız edici davranışları tespit edilen sezgin nickli üye 1 ay süreyle banlanmıştır.Tanımadığınız kişilerle msn adreslerinizi paylaşmayın lütfen.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: Yasaklı Üye
kişiyle msn adresi paylaşılmadıki zati saf çocuktu yav zarar gelmezdi ondangülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Sezgin kim kine_? Bn tanımıyom!... Ayrıca oflu abla saf görünümlülerden korkçan asılWink... Eeee malüm insan sarrafı olduk!Wink
Desemde inanmayın:D:D
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
yav allah aşkına ekrem pm atıyo ben msj yazmayı bilmiyorum diye kim inanır buna
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
Cvp: RE: Yasaklı Üye
OFLU Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yav allah aşkına ekrem pm atıyo ben msj yazmayı bilmiyorum diye kim inanır buna

AMA ÖM NİN NASIL ATILDIĞINI BİLİYO BİDE HERKESE SORMUŞ HERALDE MSJ YAZAMIYOM DİYE.ALLAHIM YA.MAİL ADRESİNİ VERMİŞ BANA YARDIMCI OLURMUSUN DİYE.OLDU ÇOK AKILLI SANIYO KENDİSİNİ.1 AY DEĞİL BENCE HİÇ GELMESİN BURAYA.
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
AtMaCa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bence saf olan sizsinizgülücük sühim sen görmemeişin demekki daha sana sıra gelmemişgülücük

Sırası gelene napiyo ki? :DYa sıra mıra değil kimse bana özel msj atmaya cesaret edemiyo!...oklavagülücük
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
AtMaCa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bence saf olan sizsinizgülücük sühim sen görmemeişin demekki daha sana sıra gelmemişgülücük

Sırası gelene napiyo ki? :DYa sıra mıra değil kimse bana özel msj atmaya cesaret edemiyo!...oklavagülücük

vay be sühim.sen neymişsin be abiicýn
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Yasaklar konusunda tavizimiz yoktur arkadaslar kurallar herkes için gecerlidir...Seriat kanunlarında Af yoktur gülücük))...Sitemiz Dini Bilgi Paylasım Sitesidir...Arkadas Bulma - Kız Tavlama Sitesi Degil... Tşkler...
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
Cvp: Yasaklı Üye
asıl biz teşekkür ederiz mahkum...

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.