You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Forumun Uykucu Ninesi
RE: YARIN PERŞEMBE
elhamdülillah niyetliyim bugun.
ama sanırım uzun bi gün olacak bu sinirlegülücük
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Muslumana suizan yakismaz.ben arkadasiniza burda kotu bir sey soylemedim tenkitte etmedim sadece bir sozun tesir etmesi icin kisinin ayni fiili yapmasi lazim dedim.Alim birine biri geliyor cocugum bal yiyince rahatsizlaniyor ona bal yememesini soyleyin der o alimde git bir hafta sonra gel der ve bir hafta sonunda alim cocuga bal yememesi gerektigini anlatir cocuk tamam der ve yemez birdaha.sonra cocugun babasi neden siz bir hafta sonra soylediniz der alim adama derki ogun bal yemistim ben bal yedigim halde ona yeme deseydim cocuk bunu dinlemez tesir etmezdi der.bende buna binaen soyledim tenkit vs yok sozumde ama sizlerin masaallahi var saldiriya geciyorsunuz buda aslinda sizi cok guzel tanimliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
-kendin yapmadığın bir şeyi- kısmı suizandır.. evet müslümana suizan hiç yakışmıyor..ne güzel tanımlanmışım Allahımm
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Ya guluyorum gercekten arkadasiniz ben yarin oruc tutmicam demis zaten ben suizanda bulunmadim ki her zaman yapabilir ben yapmiyor demedimki bugun tutmicam demis ben buna istinaden yazdimmm guldurmeyin beni canim.ders alacaginiz yerde nefisler azmis ohhhh guzel laf ettim deyip kendini aljusliyorsunuz gercekten sastim kaldim cevap vermicem size nefsinizi memnun edinnnn siz mutlu olun nediyim artik
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.