You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

yardımcı olurmusunuz

yardımcı olurmusunuz

Üye
yardımcı olurmusunuz
ya kb ben önceden buranın üyesıydım ismim FaSt tı o ismi degiştirip o profili kullana bılırmıyım
Degerli NaSuH Kullanicisi May 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: yardımcı olurmusunuz
Abdullah kardeşim hoşgeldin aramıza geldiğine sevindim inş bundan sonra devamlı ve kalıcı olursun.
Ne kadar seversen sev, bir gün ayrılacaksın.
Ne kadar toplarsan topla, bir gün bırakacaksın.
Ne kadar yaşarsan yaşa, bir gün öleceksin.
Ne yaparsan yap, bir gün hesabını vereceksin.
[Resim: 9qfd91186dd20fz6.gif]
[Resim: 373jx0.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
NaSuH olsun inş
Degerli NaSuH Kullanicisi May 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 28-05-2009, Saat:07:39 PM, Düzenleyen: NaSuH.
Acemi Üye
ya benim çok özel bi sorum olacak ecrin hanıma ama özel mesaj atamıyorum daha doğrusu mesaj atamıyorum bu nasıl bi durumdur kendisi istihare kısmına not düşmüş bana ulaş sor diye ama yazamıyorum kendisine bir türlü ulaşamıyorummm yardımmm edinnnn yeni üyeyim nasıl mesaj atarım bilemiyorummmmm
Yarın için garantin var mı
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
peki ama nasıl ulaşıcam özel mesaj atamıyorum burda da açık açık yazmak istemiyorum
ecrin hanım yardım edebileceğinden bahsetmiştiii
Yarın için garantin var mı
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.