SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Zat-i_Sahane Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sahra endişelenme servise götürürsün 30 ile 50 ytl arası fiyata çok güzel format atıyolar
makaraya vurma dertlyim ben burda
tamam sustum
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Zat-i_Sahane Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sahra endişelenme servise götürürsün 30 ile 50 ytl arası fiyata çok güzel format atıyolar
makaraya vurma dertlyim ben burda
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kız bendede vardı yavaşlama anti virüsü tekrar okut bütün hepsini tıkla bende ilk yok gözüküyosu sonra hepsini okuttum 2 tane çıktı sildim temizlendi çok şükür
denedim reyyo kaç kere hemde ama bitane bile bulamıyo

giderayak işlerim var bitirilecek, 
Nizam-ül Mülk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oflum
antivirüsün ne bilmiorum ama
sürekli güncellemesi olan bir antivirüse geç muhakkak
sabit disklerini sıkıştır yer aç filan bunlar iyi gelir...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.