You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yardım lazım dostlar...

Yardım lazım dostlar...

Yeni Üye
Yardım lazım dostlar...
Öncelikle konuya giripte bu yazıyı okuyacak herkese selamun aleykum allah razı olsun sizlerden.Ben 18 yaşında bir gencim yaklaşık 10 yıldır yani çok küçük yaşlardan beri bir kıza aşığım.Bu kızı severken hayatıma kimseyi almadım kafamı kaldırıp bir kıza dahi bakmıyorum yani işin özeti dostlar çok seviyorum ve Allahın istediği gibi,Allah için seviyorum.Ama çok yoruldum senelerdir oda bana karşı birşeyler hissediyor fakat birlikteliğimize engel olacak şeyler var."Bir Müslümanın, yanında bulunmayan din kardeşine yapacağı dua kabul olunur." diyor peygamber efendimiz (s.a.v) bu yüzden sizden birlikte olmamız ve hayırlı bir yuva kurmamız için dua istiyorum dostlar.Adım esat kızın adı medine.Kısada olsa ederseniz sevinirim Allahım nasip et deseniz bile yeter belki de.Allah razı olsun şimdiden.
---------Birini seviyorsanız o'nu Allah'tan isteyin. Kalpler Allah'ın elindedir. - Mevlana Celaleddin Rumi---------------
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 16-06-2015, Saat:05:58 PM, Düzenleyen: Esat3469.
-İKRA-
RE: Yardım lazım dostlar...
Ve aleykum selam;

Allah, o kişi hakkınızda hayırlıysa; aradaki engelleri kaldırıp, kendi rızasına uygun bir biçimde yuva kurmanızı, beraber Hak yolunda gidip mutlu olmanızı nasip etsin.
( Âmin )
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 16-06-2015, Saat:06:08 PM, Düzenleyen: Zehan.
Cezalı Üye
Ailesi istememesinin sebeplerini söyledi mi ?

Sizde söyledekleri sebepler için çözüm bulmayı düşünüyor musunuz ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Allah razı olsun dua edenlerden çok detaya girmek istemiyorum dostlar sadece ailesinin istemediğini bilin yeter selamun aleykum...
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Allah yardımcın olsun kardeşim.Senin için hangisi hayırlı ise o olsun inşaallah.Amin

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.