You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Anket Başlığı: Onunla evlenmeli miyim

Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Evlenmelisin 0 (0%)
Hayır evlenmemelisin 0 (0%)
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. Katılımcı sayısı:: 0 (0%)
Yeni Üye
Yardım edin
Merhaba. Üç beş yıldır konuştuğum biri var ilişkimiz telefonda konuşarak gelişti çünkü nette tanıştık. Durumu evliliğe kadar getirdik o artık evlenmek istiyor ama ben tereddüt ediyorum aileme nette tanıştığımızı söylemedim gördük tanıştık vs dedim onun ailesi de görüştüğümüzü biliyor. Nasıl tanıştığımız benim için önemli değil bunu ömzümüz boyunca gizleriz dedi benim için yanlış olan bişey yok diyor ama ilerde doğacak çocuklarımıza da yalan söylicez bunu düşündükçe üzülüyorum. Ayrıca telefonda konuştuğumuz süre içinde bazen doğru sayılmayacak şeyler de konuştuk bu yüzden onunla yapacağım evlilikten de ürküyorum ama diğer türlü başkasıyla evlenme fikri nefsime de ağır geliyor. Onunla evlenince ailemden uzak yaşayacağımı bilmek de düşündürüyor beni ne yapmalıyım yardım edin lütfen
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
RE: Yardım edin
Sevgili merit..
Öncelikle "ömür boyu" gizlemek ve ailelerinize yalan söylemek yerine dürüst olmalısınız.
Ve gerçekleri tatlı bir dille söylemelisiniz.. Evlilik ciddi bir olaydır ve dikkat edilmesi gerekir..
Yalanlarla kurup ömür boyu onu gizlemek hiç parlak bir fikir değil gülücük
Sevdanıza karışmak haddim değil fakat "sanal" ilişkilerde biraz temkinli davranmanızı tavsiye edebilirim gülücük

"Ayrıca telefonda konuştuğumuz süre içinde bazen doğru sayılmayacak şeyler de konuştuk bu yüzden onunla yapacağım evlilikten de ürküyorum"

Demişsiniz. Hemen güvenmeyin.. Gidin reel hayatta görün, görüşün onu iyice süzün..
Gerçekten güvenebilirmisiniz ?
Güvenebileceğinize inanıyorsanız, Hayallerinizi gerçekleştirin. Umarım mutlu olursunuz.
Hayat sizin karar sizin..

Not: Bana kalırsa aşkınız gelip geçicidir sanal olduğu için ömrü pek kısa sürer gülücük Yerinizde olsaydım,
Sanaldan değil gerçekten bulduğum biriyle bunları düşünürdüm.. Tabii güven şart. gülücük

Umarım sözlerim sizi üzmemiştir.. Ben kendimce doğru olanları söyledim. Ve bunun tehlikeli olabileceğini
Anlatmaya çalıştım. Son kararı yine siz vericeksiniz gülücük

Tatlı akşamlar gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Benim için dua edin lütfen kafam çok karışık artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum aileme yeterince dürüst olmadığım için huzursuzum evlendikten sonra pişman olmak da istemiyorum onu kaybetmek de istemiyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Yorumunuz için teşekkür ederim onu gerçek hayatta pek tanımadığımı söyleyebilirim evet güvenebileceğim biri ailesi devreye girince bizimkiler de araştırdılar olumsuz bir şey duymamışlar bu aşamada huzursuz olmamın sebebi ise tanışma şeklimizi gizleyişim ayrıca ben de dürüst olmayı tercih ederdim ama bunu söyleyemem aile yapım buna müsait değil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
okuyanlar fikrini ya da dusunduklerini yazsinlar beni yonlendirmek icin degil sadece buna ihtiyacim var o kisiyi kaybetmek de istemiyorum ama dogru bir evlilik yapamamaktan da korkuyorum huzursuz ve mutsuzum en azından dogru dusunmeme faydasi olabilir yazacaklarinizin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Doğru sayilmayacak şeyler konustuysaniz nasıl güvenebilirsin ki...

Evlilikte ilk adım güven ve dogruluktur.
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.