You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
yardım edin!
arkadaşlar benim bi sorum var şimdi ben bi kayıt için 70 tl vercektim yanımda bozuk yoktu 100 tl verdim sonra 30 lira almadığımı hatırladım ama tam hatırlayamadım aldımmı almadımmı gittim dedim böle böle olmuştu bana 30 tl verceğiniz var o da hatırlamadı ben de alıp almadığımdan emin deilim sonra parayı verdi ama benim içim rahat etmedi napmalıyım ?
-/-Bugünü Düşünürüm,Dün Geçti,Yarınım var mı? Gençliğeme de Güvenmem Ölen Hep İhtiyar Mı?-/-
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: yardım edin!
ıcın rahat etmedı ıse ortada yalnıs bırseyler vardır.
parayı gerı verıp helallık almalısın ve sende hakkını helal edersen ıcındekı sıkıntı gıdecektır...
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
sana cok acil degilse o para yani ihtiyacin yoksa, adamin yanina git, bu bize yazdigin gibi onunla da paylaş bu düşünceni, helalleşin zaten orta noktasini bulursunuz rahatlarsin, yine de rahatlamazsan adama ver dua et helal et :D
Bir İhtimal Daha Var...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
İnşallah Allah razı olsun gülücük ben parayı vermeyi teklif ettim o da ben hatırlamıyorum eğer ortada böle bir borç varsa verelim dedi bende tam hatırlamıyorum dedim neyse dedim size bisküvi çikolata kola fln alırım dedim .) ama parayı geri vercem bizim parayla işimiz yok bizim işimiz ahiretle .)
-/-Bugünü Düşünürüm,Dün Geçti,Yarınım var mı? Gençliğeme de Güvenmem Ölen Hep İhtiyar Mı?-/-
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
onun ihtiyacı var heralde ben gidip parayı vercem kendisi karate hocam olur biraz kızgın geri götürürsem kızar diye korkuyorum ama içim rahatlıcak ya o bana yeter gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bence kızsada bı taraftanda sana olan saygısı ve sevgısı artacaktırgülücük Allah ın sevdıgı kulu,baska bır kulun sevmemesı mumkun mu yawgülücük
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.