You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
Yardım!
İyi Günler Arkadaşlar.
Okulda Benimle Bela Arayanlar var. Mesela Bugün Sınıfa Girerken Bizim Sınıfta Bi Şahıs Enseme Vurdu. Daha Öncelerde Uyardım Vurma Felan Diye Ama Bugünde Tekrar Vurdu Ve Bende Sinirlendim Bende Onun Ensesine Vurdum.
Sonra Sen Gel Sınıfa Dedi. Sonra Sınıfta Bana Vuracakmısın? Dedi. Bende Bişey Yapmadım Geri Çekildim Sonra Tekrar Vurdu Daha Bişey Demedim Sad Bende Kavga Etmeyi Sevmem. Yani Doğrusu Kavga Ederken Elim Ayağım Titriyor Sad

Yani Arkadaşlar Bu Şahıs Yarın Öbürgün Yine Bela Arıyacak, Ne Yapmam Lazım?

- Hocalara Şikayet Etsem, Çıkışta Kavga Çıkar.
- Aileme Şikayet Etsem, Korkak Derler Bana.

Napabilirim ?? Sad

Bu Konuyu Yanlış Yere Açtıysam Özür Dilerim Sad
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 24-05-2014, Saat:12:41 AM, Düzenleyen: SÜLEYMAN21.
Cezalı Üye
RE: Yardım!
sana tavsiyem ; önce o kişiyle güzelce bir konuş , böyle olmasın , bu tür şeylerden hoşlanmıyorum , kavgayı sevmiyorum v.s. diye duygularını anlat ; sonra aynı şeye yine devam ederse ailene anlat ve okul müdürüne şikayet edin , baktın yine devam ediyor savcılığa gidin hakkında suç duyurusunda bulunun , korkaklıkla ilgisi yok bu durumun , kavgayı sevmeyebilirsin bir eksiklik değil , gayet normal bir durum . tavsiye istediğin için benim tavsiyem budur , tabi gene sen bilirsin .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 24-05-2014, Saat:12:55 AM, Düzenleyen: sedatsedat.
Profesör
süleyman kardeşim,
müslüman zülum yapmaz ve zulmü de kabul etmez.önce güzellikle onu uyar. uyarına rağmen sataşmaya devam ediyorsa döveceksin gülücük dayak yesen de hiç önemli değil. yeter ki teslim olma onun zulmüne...
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.