You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yapraklar kendisini nasıl temizler ?

Yapraklar kendisini nasıl temizler ?

...
RE: Yapraklar kendisini nasıl temizler ?
Yağmurlagülücük

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Akhi onu bizde biliyoruzda bu sorudan dini bir anlam çıkarmaya çalışıyoruz. gülücük benim aklıma gelen zikir ama birde başka fikirler alıyım dedim :D saol cevabın için.
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Allahın bereketiylegülücük

Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Çok kastım aklıma başka bişey gelmedigülücük

Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
şöyle bir toparlıyorum
1. Dua
2. Zikir
3. Allah'ın Bereketi
bunlar işimi görür galiba hepiniz sağolun Hakkınızı Helal edin.
gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Yaratılıştaki herşeyde allahın hikmeti ve bereketi vardır şüphesiz bununla beraber dua ve zikir gelir zaten.

Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 18-10-2014, Saat:11:52 PM, Düzenleyen: (Amed).

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.