You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

! Yaprak'tan Pratik Bilgiler !

! Yaprak'tan Pratik Bilgiler !

General
RE: ! Yaprak'tan Pratik Bilgiler !
Avizeler Nasıl Parlatılır ?
Avize temizlğimizi nasıl yapıyoru hemen anlatıyorum , normal avizeleri nemli bezle veya mikro fiber bezle temizleyebiliriz .. Peki ya kristal avizeler .. Onlarada çözüm var bir kabın içlne biraz sirke döküyoruz ve pamukla kristalleri tek tek siliyoruz ve eski parlaklığnı elde ediyoruz .. gülücük
Ya Söylersem Kim Anlar ?
Söylemezsem Bağlar Gamlardan Ağlar Sad

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Perdelerdekki Kalorifer Lekeleri
maalesef ki bütün hanımlar bilir ki perdeler bizim için çok önemlidir dimi gülücük kışın yanan kaloriferlerin isleri hep tüllerimizde birikiyor ..
Bahar temizliğinizi kolaylaştırıcam şimdi ..
Perdenizi yıkamadan 2 saat önce küvetinize veya leğene ılık su koyun ve yarın su bardağı amonyak koyun ve 2 saat bekletin daha sonra hassas programda yıkayın ..
Diğer bilgi ise ,yıkamadan önce deterjanla birlikte aynı gözede 2şer yemek kaşığı karbonat ekleyin ve hassas programda yıkayın ve makinada bekletmeden asın ..
Pperdeleriniz çok kirliyse ozaman yapacağımız işlem ise şudur ;
bir gece öncedn yine küvete veya leğene ılık su koyuyoruz biraz da karbonat koyuyoruz sabah yıkıyoruz gülücük
benim uyguladıklarım ise şunlar ;
perdeyi makinaya katlayarak güzelce yerleştiriyorum ve deterjanlarımı yumuşatıcımı koyuyorum son olarakta bulaşık deterjanı damlatıyorum ama sadece 2 damla çok olursa köpük arınmayabilir :D
duyduğum başka bişey daha paylaşmak isterim deterjan yerine sabun tozu kullananlarda varmış ama ben hiç yapmadım ..
Ya Söylersem Kim Anlar ?
Söylemezsem Bağlar Gamlardan Ağlar Sad

Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Çok faydalı olmuş,emeğinize sağlıkgülücük

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
İnşallah.
Bir tanede ben yazayım.Bulaşık makinesinin parlatıcı gözüne sirke koymak hem daha fazla parlaklık verir hemde daha sağlıklı bir uygulama olurgülücük

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.