You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
yapılabilirmi?
sevgili din kardeşler-arkadaşlar-site yöneticileri geçen açılan bir konuda lütfen bayanlar girmesin diye ibare vardı..girilmesin denmiş girmedik..

aslında forumda böyle bir kısım varmı yokmu bilmiyorum..yoksa buna benzer bölümler açılsa erkek ve bayanlara özel..kimse hemcinsinin bölümüne - konu başlıklarına girmese ..biz istediğimiz zaman bayan bayana -erkekler erkekler ile istişare etse ?
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: yapılabilirmi?
NoyaN böyle bir konu geçmiş zamanlarda da açıldı.
Yalnız şu var foruma bayan ismi alıp gelen erkekler var.
O yüzden böyle bir şeyi çok sağlıklı bulmadik
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
tamam da insan önce ALLAH tan haya edecek..girilmesin deniliyorsa girilmez...bak arkadşaımız lütfen bayanlar girmesin demiş .. girmedik..parmağım bile uzanmadı o konuya..demek ki bizi ilgilendiren bir konu değil..burdaki kişilerinde aynı böyle davranacağına inanıyor olduğum için bu fikri sundum.

olmazsa da sorun değil gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Ben de o konuya girmemek için uğraşıp durdum, çünkü bakılmayan mesajlar siyah
yazılı oluyor ya; insanın gayri ihtiyari tıklayası geliyor;
hatta yanlışlıkla tıkladım, bakmayıp anında geri döndüm. Big Grin
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
bayanlara özel bi bölüm vardı ama reyyanın dediği gibi bayanım diyen erkekler olabilir. gerçi buna bi çözüm olabilir bi güvenlik timi kurarızgülücük üyenin bayan olduğu tespit edilir kameradan vs o bölüme alınır. ama kendime o sayfayı görmeme yetkisini nasıl vericem onun çözümü yok
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.