You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yalova İhl Mezunları

Yalova İhl Mezunları

Üye
Cvp: RE: Yalova İhl Mezunları
nurıye Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hanzala 77 kardeş nedenini yazarmısın yazdıklarının
lütfen.
küçükde değilim ilahiyat okuyorm

İLK OLARAK BAŞINI AÇTIRIYORLAR MI ONU SÖYLE HE AÇTIRMIYORLARSA DEVAM EDERİM ACIKLAMAYA
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
RE: Yalova İhl Mezunları
Her sene okulumuzda başı açık sayısı artıyo..
Son sınıfa gelmiş adamlarda bile başı açık var..
Kıyıda köşede erkeklerle buluşanların haddi hesabı yok..
Ve burda söylemeye çekindiğim bir sürü konu..

İmam hatipin bu gün azda olsa bi saygınlığı varsa oda tamamen o okula birazcıkta olsa iyi aile çocuklarının bulunuyo olmasıdır..
Okulun her hangi bir etkisi yok..
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
ARKADAŞLAR BİR BAYAN ÖGRENCİ BAŞINI ACARAK HARAM İŞLEMİŞ OLUR HARAM İŞLEYEREKTE HAYIRLI BİRŞEY YAPILMAYA ÇALIŞILMAZ ÖRNEGİN BEN İLİM ÖGRENİÇEM SONRA DAGITICAM İŞTE ÜNİVERSİTEDE TEBLİG EDİCEM BU OLMAZ HARAM İŞLEYEREK HELAL BİŞEY YAPILMAYA ÇALIŞILMAZ BENM ANLATMAK İSTEDİĞİM BU BU İSTERSE İLAHYAT OLSUN İSTERSE BAŞKA BİR OKUL OLSUN BU BAYANLAR İÇİN GEÇERLİDİR
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
yazdıklarında haklısın kardeşim bunda şüphe yok.
ALLAHIM senden başka hiçbirşeyi olmayan ben senden başka herşeyi olana acırım
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
baş açma konusuna gelince ben marmara ilahiyatta okuyorm açmıyorz uludağ çorum konya sakarya ve benzeri ilahiyat fakültelerinde açtırmıyorlr
elhamdülillah
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
bu konuda pek bilginin olmadığı açık. kız arkadaşların bunları bilmesi lazm
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
2000-2001 mezunuyum ve artvinde imamlık yapıyorum.. bizim dönemden kardeşlerimi görmek hasbihal etmeyi çok isterim..
köyde en çetin cevizleri bana veren çocuklar;
burda pamuk şekeriyle dişlerimin kırıldığını bilmiyorlar...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
merhaba arkadaşlar yalova ihl den 99 da mezun oldum.
yazılanları okudumda sanki sadece bayan öğrencilerde sorun varmış gibi yansıtılmış biz erkeklerin cuma namazalarından kaçtığını müdür ve müdür yardımcılarının hatta öğretmenlerin onları yakalamaya çalıştığını çok biliriz. ihl insanın içinde olmalı ,kişi ailesinin zoruyla gidiyorsa ihlye bunların olması çok normal geliyor bana. çocuk bilinçli yetiştirilmezse öğretmen ,okul ne yapsın eğitim ailede başlar..anne, baba çocuğunu karşısına alıp helal ne haram nasıl olur bundan bahsetmiyorsa ihlden çocuğun haberi yoksa ekrem şahin ne yapsın....
Degerli FEYZA_77 Kullanicisi Feb 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
s.a yalova imam hatibin yeni mezunlarından olarak sunu soyleyebilirim ki ben bu okuldan cok istifade ettim ve cok sey ogrendim...eger bi kusur varsa bu okulda deil, ogrencisindedir...ihl nin etkisi yok diyenler;eger 4 yılda bu okuldan bişeyler kapmamıssanız bu tamamen kendi sorununuzdur...gercekten ilim sahibi olmak isteyen ne yapar eder o ilmi alır...bu arada imam hatibe laf atan ihl ogrencileri ben kimin ne oldugunu cok iyi biliyorum siz merak etmeyin...okulun durumuna bende cok uzuluyorum.. bu okul suanda bu durumdaysa bu ogrencilerin ve onlara islam suurunu verememiş ailelerindir...okul bu durumda olsa bile hiç bir zaman normal liseyle kıyaslanamaz...SON SOZUM SU Kİ;
GURURLUYUM CUNKU İMAM HATİPLİYİM...BUNUDA USTUNE BASA BASA UTANMADAN GURURLA HER YERDE SOYLERİM...ALLAHA EMANET OLUN
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 22-03-2009, Saat:12:28 AM, Düzenleyen: akasya.
Üye
ilginç bi tesadüf sonucu gördüm bu siteyi.....Yalova i.h.l.lilerin olduğu bi forum .....süper doğrusu.....icýn

bende yalova i.h.l mezunlarındanım.....karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.