YARDIM EDEN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN !
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
yalnızca erkekler
yalnızca erkekler
YARDIM EDEN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN !
Öncelikle hiç çekinme istediğin konuyu aç, sordukça öğreneceksin. Ergenlik döneminin tam ortasındasın şu anda, yaşıtlarının bir çoğu umursamıyor bile böyle konuları sen gelip burada doğru olanı bulmaya çalışıyorsun, tebrik ederim
Bir yerde nefret ediyorum demişsin, nefret etmeni gerektirecek bir durum değil, vücudunun doğal bir ihtiyacı. Kendimi tutuyorum demişsin, ne güzel umarım tutmaya devam edersin. "Biliyorum ihtiyaç ama günah" demişsin ki, değil sevgili kardeşim, dediğim gibi bu doğal bir ihtiyacın, ancak seninde belirttiğin gibi cenabet gezmek günah. Ufak bir ekleme bu dediklerimi, "uykulanmadım da" demiş ve "farkında olmadan iç çamaşırıma gelmesinden ve böyle dolaşmaktan korkuyorum" demişsin, mantıken düşün farkında olmadığın ve bilmediğin bir şeyden dolayı neden cezalandırılsın insan? Korkma boşuna, içini ferah tut sen. Yalnız farkına vardığın anda sende, arkadaşların gibi boy abdestini almalısın ki kuşkun kalmasın
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi