You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yahudi biri ile evlilik

Yahudi biri ile evlilik

Kıdemli Üye
RE: Yahudi biri ile evlilik
You can not out run me I m VAYNE!

Ben müslümanım ,
İslam mükemmel , ama ben değilim.
Eğer ben hata yaparsam beni suçla.
Dinimi değil.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ne acı Urfa'lı kardeşim..internette tanıştığınız şu anlarda bile Mescid-i Aksa'yı tarumar eden Allah'ın lanetlediği Yahudi birine gönül düşürmeniz ne acı..
Sanmamakla beraber bu şahıs diyelim müslüman oldu ve sizi ailenizden istemeye geldi, Yahudi bir aileye kişi müslüman olmuş olsa bile Ailenizin rıza göstereceğini hiç sanmıyorum... böyle çetrefelli mevzularla ailenizin başını belalara düşürmeyin onları üzmeyin derim..Evlilik için Yahudi dönmesi birisi ile evlenmek akıl tutulmasıdır bence.. Erkek ve ailesi çoğunlukla gelin üzerinde etkin karakterlerdir, bu durumda kısıtlı ilim ve noksan islami yaşayışlarla Yahudi bir aileyi müslüman etmek , uzak ve olasılık ihtimali çok çok düşük ,hatta olanaksıza yakındır, rizklerin en büyüğüdür... yol yakınken o şahısla heryerde görüşmeyi kesmelisiniz değerli kardeşim..

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 14-09-2015, Saat:11:48 AM, Düzenleyen: Gül-i Cennet.
Administrator
Evlilikte kültür farki bile ayri bir etken iken din farki nin olmasi saglikli bir evlilik olmasa engeldir. Sevmek guzeldir ama sevmekten öte ciddininde ciddisi mevzulari es gecmemek lazim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Farklı bir noktadan ele alayım. Çocuk bizim köylü kızından 3 yaş küçükmüş. Sadece buradan bile sakat o iş ya. Ben mezunum ve bugün iş bulsam ve evlenmeye karar versem bile düğün ve eşya masraflarını toparlayana kadar herhalde en az 1 yıl geçer. Böyle şeyler de ne kadar uzarsa o kadar kötü. Bu çocuk liseyi bitirecek de eli ekmek tutacak da...

Çok uzun iş be kardeşim...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.