You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yahudi biri ile evlilik

Yahudi biri ile evlilik

Yönetici
RE: Yahudi biri ile evlilik
Paktuna, şerefsiz erkeklerden hoşlanıyor dediğin şahıs şu anda foruma giren ve bir çıkmaz içerisinde olan kardeşimizdir. Böyle konuşmak yerine daha yapıcı ve kırıcı olmayan bir üslup takınman daha doğru olur.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Niyetim Türk kızlarını rencide etmek değildi. Yabancı derken farklı milletten kastediyordum. Farklı milletten kişilerin evliliklerinin daha güzel olduğunu gördüğüm için yabancı biriyle evlenmek tercihimdir. Farklılıklar dafa çok olduğunda herhalde daha iyi anlaşıyorlar. Ana dilleri aynı olmadığı için tartışmak da neredeyse imkansız. Tekrar özür dilerim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Arkadaşlar yorumlarınız için hepinize sağolun, Paktuna arkadaşım sen de sağol, belki kendine göre haklısın ama yahudi diye 'şerefsiz' olduğunu söyleyemezsin. Çok temiz kalpli ve çok çok iyi biri. Ben onun yahudi olduğnu da önceden bilmiyordum, öğrenince de pek şaşırmamıştım, normal gelmişti çünkü dinimizde bunun sorun olacağını hiç düşünmemiştim...

Aslında biraz ondan bahsetmeliyim;
Açıkliseliyiz ikimizde, bir site açıklise ile ilgili orda tanıştık ama çocuk benden 3 yaş küçüktü, abla diyordu bana. benim ona olan iyi niyetimden, samimi sözlerimden, yardımlarımdan, ona olan hassasiyetimden sonraki zamanlar çok etkilenmiş, ben pek anlamamıştım, sonradan farkkettim. Sonra olmayacağını falan anlattım(ama yahudi olduğunu bilmiyordum) ben Urfa'da o İstabul'da biraz karşılaşmak zor, hem babam da bilmiyor. Peki dedi ama onun peki demesi çok üzmüştü beni, kırdığımı hissetttim, o sadece sevmişti aslında. siteye girmedi, bende vicdanım rahat değildi, onun facebook sitesini buldum, orda bir sürü yahudi ile ilgili sayfalar açılıyordu, nnedir bunlar dediğimde, yahudiyim dedi, ben bişey demedim tabi, tuhaf karşılanılacak bir durum gelmedi bana ama, yahudi olmak suç ise bu onun suçuymuş gibi de 'şerefsiz' ima etmeniz doğru değildi. neyse devamı kalsın bu kadar....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Aslında sonra şöyle düşündüm acaba ona İslamı teşvik etmeli miyim, yani sırf onunla birlikte olmak için değil, sadece sevdiğim bir arkadaşımdı, kardeşimdi. Allah onu karşıma belki de bu yüzden çıkardı, islamı ona anlatmalıydım belki, ama anlatmadım korktum daha da islamdan uzaklaşır diye. hem Allah istemezse o islama giremezdi yani Kur'an'nın bir kaç ayetinde okumuştum, ne kadar islamı anlatsam da sevdirsem de Allah istemezse olmazdı, sonra sadece dua etmem gerektiğini anladım, halende ediyorum İnşallah doğru yol islamı seçer. İnşallah Rabbim ona merhamet eder....
Ama ben zaten onu sevsemde ancak böyle uzaktan kalır, çünkü ailem de izin vermezdi...

Açıkçası bu yorumlarınız benim için çok önemli, Allah razı olsun, kafam o kadar karışıkki... Rabbim utandırmasın.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
You can not out run me I m VAYNE!

Ben müslümanım ,
İslam mükemmel , ama ben değilim.
Eğer ben hata yaparsam beni suçla.
Dinimi değil.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Allah razı olsun, yorumlarınız için teşekkür ediyorum Alpi bey ve Elif...

Ne diyeceğimi bilemedim, Rabbim büyük hayırlısı olsun...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.