Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Yahudi biri ile evlilik
Yahudi biri ile evlilik
Aslında biraz ondan bahsetmeliyim;
Açıkliseliyiz ikimizde, bir site açıklise ile ilgili orda tanıştık ama çocuk benden 3 yaş küçüktü, abla diyordu bana. benim ona olan iyi niyetimden, samimi sözlerimden, yardımlarımdan, ona olan hassasiyetimden sonraki zamanlar çok etkilenmiş, ben pek anlamamıştım, sonradan farkkettim. Sonra olmayacağını falan anlattım(ama yahudi olduğunu bilmiyordum) ben Urfa'da o İstabul'da biraz karşılaşmak zor, hem babam da bilmiyor. Peki dedi ama onun peki demesi çok üzmüştü beni, kırdığımı hissetttim, o sadece sevmişti aslında. siteye girmedi, bende vicdanım rahat değildi, onun facebook sitesini buldum, orda bir sürü yahudi ile ilgili sayfalar açılıyordu, nnedir bunlar dediğimde, yahudiyim dedi, ben bişey demedim tabi, tuhaf karşılanılacak bir durum gelmedi bana ama, yahudi olmak suç ise bu onun suçuymuş gibi de 'şerefsiz' ima etmeniz doğru değildi. neyse devamı kalsın bu kadar....
Ama ben zaten onu sevsemde ancak böyle uzaktan kalır, çünkü ailem de izin vermezdi...
Açıkçası bu yorumlarınız benim için çok önemli, Allah razı olsun, kafam o kadar karışıkki... Rabbim utandırmasın.
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi