You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yahudi biri ile evlilik

Yahudi biri ile evlilik

Kıdemli Üye
RE: Yahudi biri ile evlilik
You can not out run me I m VAYNE!

Ben müslümanım ,
İslam mükemmel , ama ben değilim.
Eğer ben hata yaparsam beni suçla.
Dinimi değil.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Hakaret, harbiden hakaret. Sen onca mümin erkeği tercih etme, git Yahudi bir erkeği tercih et. Mümin erkeklere hakaret gerçekten. Ortada mümin olduğu yetmiyormuş gibi yakışıklı, boylu boslu tonla erkek var. Bunlar yerine neden Yahudi?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye

Ben müslümanım ,
Dinimi değil.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye

Ben müslümanım ,
Dinimi değil.

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Ya musluman olan yahudi cidden cok cok nadir. Belli olmaz gerci.
Ama yas da kucuk ya anladigim kadariyla.
Acele etmeyin.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Allah bilir müslüman olur mu olmaz mı da olsa bile ilk etapta ne kadar efektif olur ki?

Mesela ben kız olsam beni isteyen adam namaz kılmıyor olsa ve ben ona namaz kıl desem ben dedikten sonra başlar belki ama evlendikten sonra bırakmayacağını nasıl bilebilirim ki?

Çok sıkıntılı bir mesele ya. Köylü kızı çocukta gönlü var mı yok mu söylememiş ama ne diyelim, yoktur inşallah.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.