You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ya varsa diye inanmak

Ya varsa diye inanmak

Cezalı Üye
RE: Ya varsa diye inanmak
Tarlaya bir şey toplamaya gelmedim rahat olunuz.
Görmediğimiz ama varlığından şüphemiz olmayan o kadar çok şey var ki, bu konuda seninle hemfikirim.
Bilimsel açıdan reddi imkansızdır çünkü gülücük
Niye nankör oluyorum bunu da anlamak zor. gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
latte bak suan bende seni goremiyorum.ama var oldugunu biliyorum. ayrica eger amacin burda abuk subuk mesajlar yazmaksa buna bi son ver
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Kuranı Kerim herşeyi açıklıyor
anlamak isteyene,orta yolu aramaya
gerek yoktur .Ya inanırsın ya inanmazsın.

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
pejmurde
Sorunda Orda Zaten Amed..Kuran-ı Kerim Herşeyi Anlatıyor Ama Onlar Kendi Bildiklerini Okuyor..Bir Ayet Oku Binturlu Saçma Sapan Suallerle Cevap Verir Sana..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.